en snygg sko


Ljus dip dye

Var ju som sagt hos frissan igår och skulle slingat blont men än en gång fick jag det nekat pga att det var rött, den röda färgen kommer tydligen ALDRIG att försvinna. Men som tur var så enades jag och min frisör, hårbotten mörk och topparna ljusa, ljus dip dye med andra ord. HELNÖJD!

 

 


update: förlåt, my bad! inte ljus dip dye, OMBRE. har aldrig förstått skillnaden (pinsamt misstag) men nu vet jag det och tack till er två anonyma kommenterare som upplyste mig om detta, fortsätt rätta mig så jag lär mig, haha.

 


fashion against aids

Idag släpptes några plagg från H&M's nya kollektion "fashion against aids". det har varit mycket prat om denna kollektion och jag må säga att jag vill ha varenda liten pryl!
mina favoriter, aazztteecc.

Hemmadag

Än en gång har en hemsk förkyldning dragit sig över mig. Känner väl kanske att mina val de senaste dagarna inte varit de smartaste, som att vara med på orienteringen på skolan i tisdags även fast jag hade lite ont i halsen, eller att gå ute på stan igår i regnet, klädd i endast lucia-linne (för er som undrar - vi spelade in en film till skolan...).
Nu ligger jag här med en konstig mage, dunkande huvud och en rivande hals, och som plus på kanten - en rinnande näsa. Hoppas jag mår bättre tills imorn då vi har engelska nationella prov, den skriftliga delen. Kommer jag inte imorgon och gör det får jag tydigen komma till skolan på måndag, då vi egentligen ska vara lediga? Sen vid 3 imorgon eftermiddag har jag frisörtid som jag inte gärna vill missa, och andra mysiga planer för kvällen och i helgen. Håller helt enkelt tummarna på att jag blir bättre!

Just nu underhåller jag mig själv genom att knyta friendshipbracelets men känner att det inte riktigt går som jag vill så orkar inte engagera mig i det längre. Några tips på vad man kan hitta på när man ligger hemma från skolan? Förutom att se på film och ligga med datan i knät?

smultron


nitar - the way I want it


all black

tröja - kappahl, jeans - gina tricot (sönderrivna), jacka - lindex, skor - drmartens.

strike a pose


H&M favoriter


hemkommen från läger

Har i helgen varit borta på ett konfirmationsläger, jag vet vad ni tänker, ofta jag konfirmerar mig nu? men nej så är det faktiskt inte, konfirmerade mig förra året precis som de flesta gjorde i min ålder, det är bara så att jag och mina vänner har ställt upp som konfirmandledare aka lekledare för detta årets konfirmandgäng. Hur som helst, back to my point, när jag stiger in i mitt rum ser man att pappa gjort fint, har fått tillbaka min efterlängtade fönsterbräda och allt är så ljust och fint och städat. Riktigt härlig känsla att komma hem till ett fint rum.
Nu vet jag inte om ni är speciellt intresserade av att se hur mitt rum ser ut, men just nu är det iallafall under renovering så tänkte lägga upp bild när allt är klart, men tänkte iallafall visa en liten del av det nu.

Grattis älskling, 16 år!


Facelook

vad tycker ni om min korta tand? åh snart är den ute, vilken lycka! drog ut tanden i januari 2011, den börjar synas i januari 2012, det blir nog ett komplett leende till sommarn, underbart!


SWAG


Gog mordon ?

Hej allihopa. Vaknade nyss, tonåring till 100%. Somnade först vid 3 igår, av nån anledning kunde jag inte sova. Iallfall, nu är jag vaken, längre tänker jag inte sova! Idag kommer det förhoppningsvis att bli mycket bilder på bloggen. Ska eventuellt ut och fota storebrodern då han behöver en ny profilbild på fb, sen ska jag även visa några fynd jag gjorde på second hand aka farmors place igår, haha, jag har snott några klädesplagg från min farmor.

Men nu, nu ska jag nog ta och pallra mig ner för trappan och äta lite frukost, annars skrämmer jag väl snart hela grannskapet med min kurrande mage.

Ha det bra tills senare, pussar.

Årets första grillning

Japp, då var det dags för årets första grillning hemma hos mig, MUMS! Det här har man längtat efter.


fighting for peace is like fucking for virginity.


Dagen i bilder

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Pannkakor till frukost, regnbågscupcakes till lunch och kebab till kvällsmat, det ända nyttiga jag fått i mig idag är ett äpple, suttit i soffan hela dagen och degat. Mysigt men imorgon får jag skärpa mig och ära bara masa nyttigheter, haha.

Dagens planer

Helloooooooooooooo! Om två timmar drar jag iväg på en jobbintervju, har sökt sommarjobb som jordgubbsförsäljare (haha) och de vill ställa några frågor till mig, och även alla andra ungdomar som sökt samma jobb, ska väl bli spännande. Efter den förhoppningsvis lyckade jobbintervjun drar jag mig hem till min potatissäck (underbara pojkvän) för att senare ivkäll gå på bio med han och några andra. Mysdag med andra ord. I natt sover jag även borta hos Sandra, min gose. Men nu ska jag väl pallra mig iväg från datan och göra något vettigt, som plugga eller.... äta!
Hoppas ni alla får en fantastikt fin dag, pussar.

today i feel great


Space

romwe.com

you light up my world like nobody else


inspiration | modebloggar

// imfancy, fashionbyelin, thefashiontist, lillalie, shopalicious, msvintagevirgin, lisaplace, lehappy, idavendela //

en god morgon


hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar


The perfect shorts

Summeroutfit
Untitled #2
Untitled #3

naglar


hundkursskit

åh, varför skulle jag på den dumma hundkursen idag? det var bara pist och pina. Visst, det är jättekul att hunden lär sig massor och blir lydig men hon är just nu bara pain in the ass. Den lilla jäveln drar så hårt att kopplet bokstavligt talat skär upp mina händer så det börjar blöda, snällt va? Sen gör det ju inte saken bättre att man trampar i hundskit när man står där och är duktig med hunden, vem är så dum och inte plockar upp skiten efter sin hund? Oj vad jag är sur just nu, hundkursskit.
och inte för att ni sks få missuppfattningar, jag älskar min hund väldigt mycket, bara lite mindre i sådana här tillfällen.

// bild tagen i höstas //

GLAS PÅSK


don't stop dreaming when you wake up.


KANDEE


Mobilblogg - Nytt nagellack, nya ringar

Pryder idag mina händer med mitt splitternya neonrosa nagellack och mina nya fina guldringar. Köpte ringarna igår på H&M, nöjd!


Nervös till tusen

Klockan 8 imorgonbitti ska jag till min blivande gymnasieskola för att göra ett intagningsprov till musiklinjen, jag ska sjunga en låt vi fått hem text på och även göra ett eget framträdande. Plus detta så skulle vi ha med ett "brev" om oss själva, vad vi har för erfarenheter inom musik (inga?) och varför vi söker till linjen. Jag har två ord, FY FAN! Ni anar inte hur nervös jag är eller vilken panik jag har haft hela dagen, jag hoppas verkligen att jag klarar detta, jag ska klara det, om jag så måste skita ner mig framför dom. Herre jisses... Haha jaja önska mig lycka till så ska jag försöka skriva imorgon hur det gick, även lägga upp lite outfitbilder osv, känner att bloggen varit lite slö, det är pga detta!

Pussar och kramar.


RSS 2.0