min förändring 2012

Februari, well... har inte så mycket att säga om detta förutom att jag enligt mig själv inte hade någon stil. Jag startade bloggen i Februari och här börjar min lilla mode-resa. Haha från och med det här har det i princip bara blivit bättre!
 
Marshär har jag väl ändå fattat grejen lite, gillar outfit nummer 2, 3 och 4 rätt bra fortfarande och älskar blusen i outfit nummer 1.
 
Aprilingen bra outfit-månad. Kollar i arkivet och detta är det ända jag hittar, ingen tumme upp för mig iallafall.
 

Majförsta outfiten är fortfarande en stor favorit hos mig, väldigt simpel men tycker att Levi's shortsen gör outfiten så snygg ändå (dock är dessa shorts inte mina vilket är väldigt synd), andra outfiten är lite för simpel men lite söt ändå.
 
Juni, DET HÄR GILLAR JAG. Hittat swag, tomboy-stuket i mina kläder och gillar fortfarande dessa outfits väldigt mycket. Det är här jag har hittat "min" stil lite, här börjar jag bli mer personlig liksom :)
 
Juli, det här var inte riktigt en "kamera-månad". Tog nästan endast dessa två bilder som är tagna med mobilen. Dock gillar jag den första outfiten då jag älskar västen! Tjoho.
 
Augustitror jag var en aning besatt av mina boyfriend-jeans... 
 
September, SVART, haha men detta gillar jag, nitar, svart, lite slitet, kängor, osv osv. Nu har vi kommit till dom outfitsen som jag faktiskt gillar. Nu har jag ändå fått lite stil om man säger så. Om man jämför med Februari!
 
Oktober, min absoluta favoritmånad i år. Det bara rullar in massa outfit bilder på bloggen och jag var verkligen på hugget. Fantasin flödade och jag hittade verkligen mig själv här. Riktigt nöjd med dessa outfits.
 
Novemberförsta outfiten är jag inte så nöjd med men annars så! Mina älskade space-leggings.
 
Decemberslutligen. Lite halv-simpelt men inspirationen har inte varit i full rulle men måste ändå erkänna att jag är helt okej nöjd. Om man jämför simpelt från nu i December mot vad jag tyckte vad liksom ascoolt i typ Mars (slitna jeans och skjorta) så har jag väl utvecklats ganska mycket! Jag är glad att jag startade denna bloggen med tanke på att det är utifrån den som jag har utvecklats och hittat mig själv. Har ju även fått lite stöd från skolan. Hade jag inte börjat bäckäng så tror jag inte att jag hade klätt mig på samma sätt som jag gör idag. På Bäckäng kan man VERKLIGEN vara sig själv, tror ni mig inte så kom och besök! :) haha.
 
Hoppas detta var något som underhöll er lite, jag menar det är ju inte alla som har varit med mig ända sedan jag startade bloggen! Nu försöker jag göra allt jag kan för att tagga ett nytt år, 2013, BRING IT ON!

vad händer med mitt liv?

På riktigt, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Min plånbok är borta, jag fick ett nytt kort men det fick bankomaten för sig att äta upp, KUL! Har även insett att jag faktiskt inte har en blekaste aning om vad jag ska ha på mig på nyårsafton. Jag hade flera klänningar i tanken men kom på att jag kanske skulle beställa en, en aning för sent. Så när jag väl fattar att det kanske är dags att kolla i affärer om det finns någon jag kan köpa så finns det självklart inte kvar några fina i min storlek. Hittar andra snygga kläder som jag kan ha på mig men har liksom sett fram emot så sjukt mycket att få dansa runt i en söt klänning och känna mig vacker och jag gör inte det i dom andra kläderna. ÅH VAD JAG BLIR ARG. Kanske ska sova på nyår istället? Skulle ju underlätta så mycket. Och nu är det inte meningen att slänga alla negativa tankar på er men det finns inte en ända possitiv i mitt huvud just nu så finns inget annat att slänga ur mig. Jag känner mig hemskt ful och sliten så kan inte heller ladda upp några nya bilder här. Jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till. Och så håller jag på att bli sjuk också, det är härligt. Hejdå.

bra eller dålig morgon

Fortfarande på jakt efter min plånbok. Mamma väckte mig i morse och sa att västtrafik hade ringt, dom hade tydligen hittat min plånbok men när jag och pappa kom för att hämta den så var det en blå plånka full med kreditkort. I anmälan hade vi bestämt fyllt i att det var en LILA plånbok som hade några få kort, bland annat id-, bank- och tränings-kort, inte ett ända kreditkort äger jag... Snälla västtrafik, ni hade väl åtminstone kunnat öppna plånboken och se om det stog mitt namn på id-kortet? Blir så arg!
 
Men men för att sudda bort den sura minen så kan jag väl glatt säga att vi ska göra om i mitt rum nu på lovet, tjoho! Äntligen ska min regnbågsfärgade vägg (som jag älskade för FYRA år sen) försvinna och istället ersättas med vit panel. Det är inte många av er som sett hela mitt rum men ska försöka fixa både före och efterbilder.
 
HA DET GÖTT HAJ

dag i götet

Jag har idag spenderat mina timmar genom att springa runt i Göteborg och shoppa. Hittade väl lite saker som jag kunde dra med mig hem. Något som däremot inte följde hem var min plånbok... Tappade den på bussen, osis mig. Jag blir så ledsen och så arg på mig själv. Jag har så mycket i min plånbok som jag behöver och nu är allt borta. Vi har kontaktat västtrafik och flera hittegodssidor men dom kan inget göra förens imorgon, och vem vet? Det är säkert någon annan som har hittat plånboken då... Grät en skvätt när jag kom hem och upptäckte detta och snälla brorsan försökte trösta mig med en tia som han hittade på gatan men det sorgliga är ju att jag inte har någonstans att lägga den. ÅH BLIR SÅ ARG, hur kunde jag bara glömma den där? :( Får hoppas på att den hamnar i rätt händer och slutar i mina, skulle bli fantastiskt glad då. 
 

instajul

bilder tagna några dagar innan jul, samt julafton genom min 3Gs'a.

julafton

Några bilder från igår kväll när jag och några fler var och firade hos farmor, på bild ser ni mig och min bror samt fina farmor! Bilderna är tagna av min storasyster :)

MMXII paris

// Tröja från GinaTricot (julklapp från storebror) / Leggings - Romwe / Skor - Maxstar / Hörlurar - Urbanears (julklapp från mamma&pappa) //

Find light in the beautiful sea, I choose to be happy


Jul på Liseberg

Myskväll på Liseberg med mina bästisar. Riktigt gosigt och nu ligger julkänslan på topp! 

jullov jullov jullov

 
Såhär glad just nu, gissa varför? Möhehe, svårt att gissa! Nu är det jullov vilket innebär ca 3 veckors ledighet, ÅH vad jag har längtat! om 4 dagar är det julafton, om 11 dagar är det nyår, imorgon går jorden under osv, haha eller inte... Nej men är så taggad till allt just nu, detta kommer bli ett bra lov! TJOHEJ!

Nastygal spring/summer 2013

got2love nastygal.

make a list, check it twice.

ett av mina random moments, nu får ni stå ut med listan nedanför, helllloooooo.
 
jag har insett att min senaste kyss…. var för en rätt bra tag sen.
jag saknar…. sommaren.
jag pratar…. alltid för mycket.
jag skrattar…. ofta vid fel tillfälle, fult och högt.
jag tycker om…. choklad.
jag avskyr när folk…. fiser offentligt. 
mina närmaste vänner är…. bland annat Ida Sjöberg, Felicia Hulén och min storebror Oscar.
min första vän hette…. Ida, the one above.
kärlek är…. obeskrivligt.
min favoritfilm är…. någon som jag någon gång sett men inte kommer ihåg.
när jag borstar tänderna…. låtsas jag att tandborsten är en mikrofon och sjunger framför spegeln.
när jag lagar mat…. luktar det ofta bränt.
jag är rädd för…. majsburkar.
jag önskar…. att min förkyldning kan gå över.
den bästa känslan är…. när man knäpper upp byxorna efter att man ätit en rejäl måltid.
jag vill…. leva tills jag dör.
jag är…. en underlig människa som gärna flippar loss.
jag är sämst på…. att spara pengar.
jag kommer alltid att vara…. oerhööööört galen.
det finaste som finns…. är musik i mina öron.
i sommar…. ska jag på festival, förhoppningsvis åka utomlands, och leva livet till fullo.
sist jag grät var…. idag, på grund av snuvan som får mina ögon att rinna.
jag kan…. prata flytande svenska och engelska och lite spanska och teckenspråk.
min mobiltelefon är…. min bästa vän, hoppar du så hoppar jag Mobilis.
när jag vaknar på morgonen…. slår jag ofta i mitt huvud i snetaket över min säng, blir förblindad av ljuset på min mobil och så snoozar jag väckarklockan ett x antal gånger.
innan jag somnar…. brukar jag dricka ett glas mjölk.
just nu håller jag på att…. dö av kissnödighet.
idag har jag…. tappat rösten, fått näsblod, instagrammat, tweetat, bloggat, skrattat, gråtit, nysit osv osv.
på gymnasiet…. kommer jag att ha otroligt kul, vilket jag vet efter en fantastisk termin.
jag vill verkligen…. gå på toa just nu (och självklart säga att ni är väldigt fina människor som finns här på min blogg, cheesygirl_96).

good girl gone bad

kärlek til nastygal.

y u so cool?

Ord kan inte beskriva hur cool Angelica Blick är. Hon är min gud när det gäller mode, allt hon klär sig i, finns bara ett ord - SHIT! Dessa bilder är tagna från henens blogg och säger bara att jag hade velat se ut precis sådär, ush vad avis jag är.

mår la sådär

Halsont, snuva, huvudvärk, hängig, ont i hela kroppen och listan kan bli lång. Jag mår inte bra just nu vilket känns lagom gött nu när jag får jullov om 2 dagar. Alltid ska loven börja med att jag är sjuk... Har förövrigt no inspiration eller motiviering till att blogga och verkligen driva bloggen till det bästa jag kan och det är just därför som bloggen uteblir en hel del senaste tiden. Det är något jag än en gång ber om ursäkt om. Jag vet inte om jag borde ta en bloggpaus eller om jag borde lägga ner eller bara fortsätta i den takten jag orkar. Skulle vara rätt skönt att slippa tänka på bloggen och fokusera på det viktiga, speciellt nu kring juletider. Känner mig mer och mer stressad och orkar faktiskt inte tänka så mycket kring bloggen även om jag verkligen älskar att blogga! Så bara som en förvarning, det kan vara lite lamt här i bloggen ett tag men ska göra mitt bästa och komma igång så snart som möjligt igen, vet nämligen att jag skulle ångra mig om jag slutade blogga då det faktiskt är en stor del av mitt liv. Och vill även passa på att tacka för alla underbart snälla kommentarer jag får och att jag förstår om ni kommer titta in lite mer sällan.
 
Hare gött haj! ♥

bäckäng vs. teknis

Hade idag en skolkamp mellan de två största gymnasieskolorna här i Borås, alltså Bäckäng och Sven Eriksson (aka Teknis). Detta är en kamp som hållt på i 7 år nu och det var alltså första gången jag fick uppleva detta och det var sviiiinkul. Bäckäng hade vunnit alla 6 tidigare år och det var olidligt spännande. Hela våran läktare var klädd i rött och deras i vit då det är våra "skolfärger" och vi körde ramsor och sjöng och skrek för att heja på vårat lag. Och gissa vad? Bäckäng vann! Otippat, nej, haha! Så fort vi vunnit bombades hela planen med alla från läktaren och instagram bombades med bilder! RÖTTOCHVITTGÅRALDRIGURENBÄCKÄNGIT.
Detta är bilderna som dom jag följer la upp under bara själva vinsten + en go bild på mig, Hanna och Felicia under kampens gång.
 

behöver värme

Nu börjar jag tröttna på kylan, det är så kallt... (konstigt Emma, konstigt). Vill åka utomlands, sola, bada och njuta av livet. Ta massa härliga bilder och skryta för alla andra. Det är verkligen vad jag vill just nu. Bilderna ovan är från i somras, saknar att gå i bara ben och kortärmat, glida runt på longboarden och vara allmänt cool. Sommaren måste vara den bästa årstiden någonsin. Jag älskar sommar. 
MEEEN nu ska vi inte klaga, imorgon är det lucia, om 5 dagar är det Bäckäng vs Teknis, om 8 dagar är det jullov, om 12 dagar är det julafton och om 18 dagar är det nyår, mycket att se fram emot! // xoxo

instagram

vill ni följa mig på instagram så hittar ni mig som "emmagester" (jag accepterar dom flesta som vill följa så se inte  att min instagram är privat som nåt hinder ;))

come on skinny love just last the year

// tröja från Kappahl // tunika/blus och jeans från JC (jeansen har jag gjort sönder själv) // Dr Martens // 
insåg nu att min mössa sitter väldigt fult på varenda bild... 
 
Har förövrigt färgat håret helbrunt, hejdå ombre! 

you only need the light when it's burning low

// kjol, skärp & t-shirt från GinaTricot //

mina favoriter

mina favoriter från oktober-november som fyllut i väntan på decembers outfits!

veckans outfits

Sitter och knåpar ihop vad jag kan ha på mig denna och nästa vecka så jag har färdiga outfits all the time. Ska verkligen ge järnet och ta med mig kameran till skolan varje dag så det blir några outfitbilder, skulle väl vara lite kul? :) Nu känner jag att jag fått tillbaka inspirationen igen och trots att det känns som att jag inte har några snygga kläder alls at the moment och inte får köpa nya kläder förens efter jul så har jag ändå fått ihop en del outfits som jag är riktigt nöjd med, många kombinationer som jag inte använt mig av förut så jag ser verkligen fram emot att höra vad ni tycker! // xoxo

I won't give up on you


gårdagens

mobilbild av gårdagens outfit.
/ jacka från H&M / blus från Faith / mössa från Carlings (brorsans) / jeans från GinaTricot / skor från Maxstar /

vad gör man en tråkig söndag?

Felicia har precis åkt hem efter en mysig helg här hemma hos mig och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Verkligen. Söndagens planer är bortkastade. Ska försöka pallra mig iväg och träna sen men det är ju så tråkigt att göra själv så får väl se om jag kan hitta någon själ som vill träna med mig, haha. Städa rummet är väl också ett alternativ men jag vet ju att det kommer vara lika stökigt direkt imorgon så vad är meningen egentligen? VAD KAN JAG HITTA PÅ FÖR NÅT? ush, uttråkad, inte kul. hejdå.

utan dina andetag


I skolan

Vill bara ge er en anledning till varför det varit så få outfitbilder senaste. Jo för när det vände och blev 1 december så kom vintern och då menar jag det verkligen. Det är snö och kallt och jag har inte riktigt än hittat den kalla vinterinspirationen om man säger så... Dessa dagar har jag än så länge gått med kängor, raggsockar, tjocka tröjor och bara allt för att inte frysa. Kommer tillbaka med sånt så snart som möjligt, I PROMISE! :D

on my wishlist

HUR COOLA. Nya leggings inkomna på romwe, ska genast visa för mamma att jag önskar mig dessa, är kär.

sliten

Trött, huvudvärk, sårbar och sliten, go söndagskväll. Inväntar min fina Felicia för lite mys, det ska nog allt gå att rädda ändå!

min storebror

Tidsinställt ~ Är just nu på läger med de nya konfirmanderna och har antagligen kanonkul. Hur som helst så är det min snygga bror på bilderna ovan, tog dessa bilder igår. 

RSS 2.0