En så kallad pluggdag

Kände att det kanske var på tiden att dra igång och plugga lite idag med tanke på att jag bara legat och degat tidigare dagar. Fast vad lätt det var att förvandla en pluggdag till att bara få lite gjort! Skulle börja plugga vid 10 men började först en timma senare för att jag fastnade vid en film på tv:n. Sen när jag satt mig och pluggat lite så ringer Elin och vi har ett två timmar långt samtal på telefon. När jag lagt på, nej då får jag för mig att riva sönder mina jeans och strax efter det kommer mamma hem och ber mig att gå ut med hunden för att få lite frisk luft. När jag kommer in får jag äntligen lite tid att plugga men strax efter det får jag ett samtal på skype, aja får ägna resten av denna kväll av att plugga lite idrottsteori, fysik och svenska. Har en helt otroligt hemsk dag framför mig imorgon, hoppas jag överlever säger jag bara!

Gina Tricot | favoriter


Sommar

längtar så otroligt till sommaren, då ska jag benne mig köra på blont hår och rosa/lila dip dye, införskaffa mig ett par snygga levis-shorts, jeffrey campbells och allt annat jag kan tänkas behöva. alla bilder är tagna från weheartit.

Mobilblogg - hemma idag igen

Haha det blev inte så mycket mer bloggning igår, sorry för det! Fastnade framför Pretty Little Liars hela dagen, tror jag kollade på 14 avsnitt.. Man blir som besatt! Ska kolla på det senaste avsnittet som kommer ut idag, hehehe. Iallafall, är hemma idag igen och ska försöka blogga lite mer idag, man får ju ta tillfället i akt när man har datan tillgänglig hela dagen liksom.

Just nu sitter jag och tjockar mig med ostbågar, kladdkaka och dricka och kollar på barnprogram, det är så det ska vara när man är sjuk.


Mobilblogg-Influensan

Känner inte riktigt att det var det smartaste valet att gå till skolan i fredags, nu ligger jag hemma igen med konstant hosta, feber, huvudverk och pain i hela kroppen. Kan inte ens föreställa mig hur mycket jag kommer behöva göra när jag kommer tillbaka, jag missar både prov, föreläsningar och extremt intensivt plugg. Om jag överlever hostan, önska mig ett lycka till att jag överlever skolan!

Uppdaterar mer när jag fått tag i datan. Tills dess, ha det bra!


Dagens outfit


Sjuk

Vaknar på morgonen med världens hosta, leder till att jag då och då tappade rösten. La mig i soffan och somnade, vaknade precis innan jag skulle dra till bussen men fick stanna hemma istället. Kände hur huvudet bankade, hur halsen sved och all denna hosta! Så halva förmiddagen har jag spenderat med att sova, andra halvan av att knarka halstabletter och sedan på eftermiddagen kom min megamysiga pojkvän och gjorde mig sällskap. Mår en aning bättre nu så får pallra mig iväg till skolan imorn, drar med mig mina kära halstabletter och hoppas på att jag överlever en skoldag, hörde att det var en hel del att göra tills nästa vecka... piss.

Ska ta en varm och skön dusch nu och fräscha upp mig lite, och sedan lägga mig i tid så jag är ordentligt utvilad tills imorgon.
Ciao!

fransväska

obsessed! Är jag den ända som tycker att fransväskor är otroligt snyggt? Har total-tröttnat på väskan jag har just nu, den är helt sönderanvänd och ändå köpte jag den i somras, nog ett av mina sämsta köp senaste tiden. Hur som helst, den slitna väskan byts när som helst ut till den bruna väskan i mitten på understa bilden, har beställt hem den så förhoppningsvis kommer den hem till mig vilken dag som helst, can't wait!

Hiss eller Diss för fransväskor? En solklar HISS för min del!

Dare to wear blue


Instagram

emmagester@instagram

Back on track.

Nu är jag tillbaka! För alla som inte vet vem jag är så ägde jag tidigare bloggen fotoavemma.blogg.se. Det slutade inte så bra utan jag "la ner" bloggen, jag tröttnade på själva idén med att ha en fotoblogg eftersom jag tappade all inspiration.
Nog om det, nu har jag skapat denna bloggen, emmagester.blogg.se, väldigt simpelt namn men det är stilrent och det är ju mitt namn så vad passar bättre? Jag hoppas på att det är enkelt att lägga på minnet så ni fortsätter läsa min blogg.

Tänkte köra på lite kort info om mig själv så ni får ett hum om vem jag är:
Namn - Emma Linnea Gester
Ålder - 15 år.
Bor - I den lilla regniga mode-staden Borås.
Intressen - Simpla saker som att umgås med mina vänner och pojkvän men även att sjunga, fota och mitt intresse för shopping och mode har blivit allt större senaste tiden.
Något som inte många vet om mig - Jag älskar att vara konstig, spontan och skämma ut mig själv. Jag har enorm skadeglädje, men samtidigt enormt medlidande så när någon trillar vet jag inte om jag ska hjälpa den eller skratta mig själv till döds.
3 saker jag gillar med mig själv - Min stil, min humor och min omtänksamhet.
3 saker jag inte gillar med mig själv - Att jag är lite av en perfektionist, min envishet och att jag är så otroligt lat.

RSS 2.0