4 inspiration


Hey you.


The ground beneath my feet is shaking, the sky above my head is breaking.


intresseförfrågan.

Hej, jag tänkte kolla med er om det är någon som är intresserad av att köpa min kamera. Det är en Nikon D3000 med kitobjektiv (Nikkor 18-55mm) i originalförpackning + longzoomsobjektiv (Nikkor 55-200mm), till får man även passande kameraväska, ett minneskort på 2GB, UV-filter och 4 closeup-filter (+1, +2, +4, +10).
(självklart även skyddslock, batteri+laddare och allt det som jag fick till kameran, även biljetten som man får till nikons fotokurs i göteborg som jag inte använt)
 
Nypris: 
Nikon D3000 + kitobjektiv - ca 5000:-
Nikkor 55-200 - ca 2000:-
Kameraväska - ca 150:-
UV-filter - ca 200:-
Closeup-filter - ca 100:- /st motsvarande ca 400:-
Totalt: 7750:-
 
Allt är i väldigt bra skick förutom kitobjektivet som lite då och då krånglar men det är som hicka och går snabbt över och det är inget som försämrar bilderna. 
 
Säljer pga att jag känner att denna kameran är inte det jag vill ha, vill byta upp mig men samtidigt ner mig till en Nikon 1 J1 vilket är en liten systemkamera, enklare att ta med om jag åker iväg som turist då jag inte har samma fotointresse längre utan bara tar bilder till bloggen :)
Tillbehören som jag köpt till kommer inte passa till min nästa kamera och man får därför dessa på köpet.
 
Är det någon som är intresserad eller har några frågor eller funderingar så släng in en kommentar eller skicka ett mail till [email protected]. Vad allt detta skulle kosta har jag inte helt bestämt än men som sagt, är någon intresserad så kan vi förhandla fram priset tillsammans. 
 
Undrar ni hur bra bilder den tar så kan ni alltid kolla tillbaka i mitt arkiv eller besöka min förra blogg (fotoavemma.blogg.se) då näst intill alla mina bilder är tagna med denna kamera.
TIPS TILL ER NYBÖRJARE DÅ DET ÄR EN VÄLDIGT ENKEL KAMERA.

insta-update


Back on track?

Tja! En vecka off nu känns det som. Har varit iväg i Strömstad, eller rättare sagt så har jag varit i Skee som ligger utanför strömstad precis. Dit åkte jag med vännen Ida för att träffa andra vännen Ellen. Anledningen till ingen bloggning är antagligen för att det ligger ute på landet och jag hade inget internet. Hade jag haft internet så hade jag nog iförsig inte heller bloggat för bloggen var som bortglömd då vi hade saker för oss hela tiden. Vi tog turer i skogen och på ängen med fyrhjuling. Vi tog en sväng till Koster där vi istället för att ta en 5 minutersväg till badplatsen tog en 2 timmars väg, vilse? Ja. Vi har förövrigt solat, badat och shoppat och haft det otroligt mysigt. 
Så nog om det, hur har eran vecka varit? Saknat mig? Mohaha I'm sure you did ;) Ska så fort jag kan bomba bloggen med bilder från mina äventyr och klä mig otroligt snyggt varje dag så jag blir tvungen att ta bra bilder att lägga upp på bloggen. Hoppas ni ser fram emot det. 
 
Massa kalla och regniga pussar från mig i Borås!

finepouline.se

Hört talas om den rätt så nystartade webshopen "finepouline.se"? Har ni inte tidigare besökt denna webshop så tycker jag definitivt att ni borde ta en titt. Tjejen pouline som ni även hittar på "poulines.se" desginar både shorts och toppar själv men även egna tygkassar samt öronsmycken. Otroligt fina kläder, som ni kan se på de få bilderna i detta inläggg. Själv har jag hittat en massa fint som jag antagligen förr eller senare kommer att klicka hem, har även fått en hel del inspiration genom att besöka webshopen. Så stort tips till er alla, BESÖK. Klicka här eller på bilderna för att komma till webshopen.

två outfits - varberg

ph1: Tröja - Gina Tricot (Annas), jeans - Gina Tricot, keps - H&M, ryggsäck (som tyvärr inte syns så bra på bilden) - Second hand, skor - converse.
ph2: Klänning - H&M, väst - Gina Tricot, skor - converse.

god morgon/förmiddag

just woke up here in Varberg, fast det gjorde jag inte. Vi vaknade vid 9 och åt frulle, sen lata som vi är går vi och lägger oss igen för att sedan när vi vaknar gå ut och springa. Men ack nej, när vi vaknar är det ösregn och den lusten försvann. Nu sitter jag här framför Annas data lite halvvaken. Hoppas vädret bättras under dagen för detta är ju lite surt. I förrgår när jag kom hit tog vi lite bilder i kvällsolen och bilderna ser ut att ha blivit ganska bra, ni som följer mig på instagram har ju fått er en sneakpeak. Alla bilderna vi tagit kommer antagligen som en liten bildbomb i slutet av veckan. Orkar inte riktigt ladda upp så "stora" filer på bloggen då internet är riktigt riktigt segt här. 
 
Nu ska jag dra mig ifrån bloggen igen och snart äta lunch, PANNKAKOR står på menyn, mums. C ya later, ciao!

vitt

nu drar jag mig iväg mot varberg, får se om det blir någon uppdatering eller inte, beror på vad jag har för tillgångar. stannar där tills på lördag då jag åker hem efter Kent-konserten. Ha det bra tills vi hörs igen, PUSS!

don't worry, i'll be watching you


freedom comes when you learn to let go.


#instaswag

Mysiga dagar har passerat men börjar fanimej tröttna på detta väder nu. Jag är inte den typen som vanligtvis orkar klaga på vädret, förutom på vintern då det är så himla kallt. Men nu är jag faktiskt trött på detta höstväder vi fått till sommar, utan den varma sommaren kommer jag aldrig klara av vintern. Hoppas med hela mitt feta hjärta att solen och värmen hittar hit snart, jag menar, nu slutar jag snart jobba och mer än halva sommarlovet har gått, nu vill jag skrapa på mig en fin bränna och hinna ta ett dopp i havet innan det blir kallt som is igen. 
 
För att tänka på den possitiva sidan så har jag ännu en till konsert att se fram emot, nästa vecka, lördagen den 21 juli drar jag och systra mi ner till varberg för att gå på KENT's konsert, suuuuuuperskoj!

neonnaglar


kärlek i tyg


Jag ska se Justin Bieber LIVE!

Helt jävla sick... Den 22 april 2013 kommer jag vara en av de överlyckliga JB fansen som sitter i publiken i Globen, ser min idol sjunga live, i Sverige för första gången. Obeskrivligt hur glad man kan vara... Gick upp 5 och köade utanför ticnet 6-9 för att sedan få tag på biljetter. Vi fick inte exakt dom vi ville ha men vi fick biljetter, helt okej bra och jag kan inte bli nöjdare. Nu är det bara att vänta och förbereda sig som in i helvete. Shit vad det kommer bli grymt, FUCKING AMAZING! och jag antar att många av er inte visste att jag var ett Justin Bieber-fan men nu vet ni det, man lär sig nåt nytt varje dag. PUSS.

just nu


insta week

Trots att min hemlängtan har varit stor så har det ändå varit ett par mysiga dagar i stugan. Är nu hemkommen i Borås med en öerhört vacker bränna (sista bilden). 
vill ni följa mig på instagram så hittar ni mig som emmagester.

dear sluts, please control your whoremones.


Dödligt söta


#YEE


i'm just standing where you left me


RSS 2.0