färgglad


Mobilblogg - På vägen

Nu har jag äntligen ca en vecka ledigt från jobbet så sitter nu i bilen på väg till sommarstugan. Hoppas på att få träffa några söta kattungar, min efterlängtade syssling och självklart att få träffa min familj och mina egna husdjur efter att ha bott en vecka i min ensamhet hemma. Jag tror att min bloggning kommer att vara rätt så låg men ska ändå försöka hålla igång bloggandet så gått det går! Annars får ni ha det så bra tills vi hörs igen. PUSSAR!

DIY - iphoneskal

Har i evigheter letat efter ett iphoneskal med nitar till 3Gs versionen men  finns bara till 4an så lät fantasin flöda och målade därför ett av mina gamla iphoneskal svart och limmade fast nitar på själv. Helt okej nöjd må jag säga. Tog en kanske 5, högst 10 min!

knitted&shorts


oövervinnlig lycka!

Sätter mig och skrollar ner på facebook och en efter en status om att mina nu föredetta skolkamrater har kommit in på deras gymnasieval dyker upp. Anstränger min lilla hjärna till att komma ihåg lösenordet till min inloggning där jag gjorde mitt gymnasieval och jag lyckades komma in. Klickar nervöst in på sidan där det ska stå om jag är antagen eller inte. Vad ser jag? Jag är antagen till mitt första val. En lycka som ingen kan bryta ner. Jag följer mina drömmar och börjar alltså musiklinjen på en av de bästa och även en av de populäraste gymnasieskolorna här i Borås, Bäckäng. Kan knappt vänta tills jag får sätta min fot i deras salar och säga att skolan är min, berätta för alla hur det går med musiken och verkligen själv lägga märke till förändringarna hos mig själv. Kan inte bärga mig, vill spola förbi hela sommarlovet och börja nu.

onsdag förmiddag


Gó-kväll med Hanna

Yes, ledig imorn och Hanna sover över at my place. Ikväll blir det mys med film och gott, japp. Nu sitter vi och tittar igenom gamla bilder och lyssnar på gammla goa låtar, det är så det ska vara! :)
 
Förlåt för att min bloggning är låg men det är dåligt väder och varenda dag består min outfit av ett par jeans och min fina jobbtröja så finns ingen vits att ta bilder och lägga upp. Får hoppas att det blir bättre snart.
 
Ha det bäst, kramis.

passing days


god morgon och glad midsommar!

Hej och godmorgon! Det är nog första midsommaren i hela mitt liv som jag vaknar 6 på morgonen, inget vidare mysigt om jag ska vara ärlig. Ska snart dra till jobbet för sommarens stressigaste dag som jordgubbsförsäljare, om inte det var igår? (då jag också jobbade). Iallafall, tänkte hälsa er alla en riktigt trevlig midsommar och hoppas på att ni har det riktigt mysigt med mat, jordgubbar (såklart), dans och fina kransar och allt vad som nu kan tänkas hända på midsommar. Nu ska jag pallra mig så jag hinner göra mig i ordning, kramar!

OBEY


ja...


Nya blogg.se

Så, vet inte hur det är för er andra men för mig har iallafall blogg.se ändrat utseende totalt, då menar jag såklart där man skriver inläggen osv osv. Inget stort fan om jag ska vara ärlig, dock kan det vara för att jag var van och nöjd med det förra och inte gillar websideförändringar något vidare. Men ja... Vad tycker ni om nya blogg.se? svårt att fatta, lätt att fatta, bra, dåligt? Intressanta frågor eller hur? men så går det när man har lite brist på inlägg.
 
Som sagt, inget stort fan, nu vet ni det! Men what ever, vänjer mig snart.
TJOLAHOPP!

facelook


3 dagar i varberg

Kan man ha mer tur än jag? Åker, förberedd på ett regnigt och t o m åskigt Varberg men gör entré till strålande sol. Hade turen med mig under både fredag och lördag och solen tittade även förbi några enstaka minuter idag, annars har det varit växlande molnighet (för att låta som en meteorolog). Spenderade solen väl, låg några timmar och stekte, gått i shorts och klänning, ätit glass, varit på marknaden, fikat, cyklat runt osv osv.
Hur har ni haft det med vädret? Någon mer än jag som spenderat soliga timmar i Varberg? HUR HAR NI HAFT ERAN HELG?
kramar 

Fri som en fågel

dagens (/gårdagens) outfit. nya skor från h&m samt nya byxor från Gina Tricot, bättre bild på skorna kommer. Sen är det verkligen någonting med mig och inte kunna vara seriös på bild..

Imorgon far jag iväg till Varberg och stannar där över helgen. Jag kommer antagligen inte ha den största kontakten med min kamera tillsammans med en data och inte heller sitta och nörda datan på samma sätt som jag gör när jag är här hemma. Därav kommer det inte bli så mycket till bloggning om det inte blir så att jag slänger in ett eller annat mobilinlägg.
Hör ni inte av mig förens på måndag nu så vet ni iallafall varför och jag hoppas ni får en toppenfin helg!

instagram life


Vitt


got my own tumblr

eeoo-notes.tumblr.com
har tillsammans med min bror startat en ny tumblr med bilder som även kommer överföras till ett nytt instagramkonto, namnat eeoo_notes. Iallafall, nu vet ni detta, ni som kollar andra tumblr's, gillar citat och liknande, kolla in!

peace


shoes can change your life


favoriter


emmagester @ instagram


born in the USA


Försvunnen | film

TJOLAHOPP! om jag inte minns helt fel så har jag näst intill lovat er att jag ska länka filmen jag och mina vänner gjorde till ett projekt i skolan. Filmen är 4 min lång och ska föreställa en skräckfilmstrailer. Kolla på den och kommentera sedan vad du tycker, ska bli intressant att höra. Puss och kram, skumbanan.

Last night

Yes! Igår var det avslutningmiddag för min skola och även för, vad jag vet, alla andra skolor här i Borås. På bilderna ovan kan ni se mig och mina underbart snygga vänner från skolan. Vill tacka alla för en otroligt rolig kväll och även dansen för att den förstörde mitt hår. TJOHEJ!

basic and boyfriendsjeans


from above


random shit.


crossoholic


RSS 2.0