Snö

Ååååååååh! När man fått uppleva värme och sol i flera dagar, då tror man verkligen att det är vår, eller ja, snart sommar. Men icke sa Nicke, då vaknar man upp till snö. Men får väl se det positivt, om det blir varmt för tidigt på året så beror det på växthuseffekten? Så lite glad ska man väl vara för snö, haha vem försöker jag lura, jag vill ha sommar och värme!! Jag känner mig som en otålig liten bebis men åh vad jag längtar till dagarna då man kan gå i shorts varje dag, sola och vara brun och allt som är sådär allmänt underbart under sommaren.


Dagens outfit

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 


Svart/vita naglar

Körde på nytt nagellack idag, blev enkelt svart/vit men I LIKE! Vad tycker ni, tumme upp eller ner?


sommar outfit

precis så vill jag klä mig i sommar, sött som socker!

Månadens måste

pengar på kontot, detta blir det första att inhandla, är förälskad, vet inte hur länge jag tjatat om denna nu. HEEEEEEEEEEEEEEJ ÄNTLIGEN!

Instagram

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


MÅNADSPENG!

Åh vad härligt! Äntligen har jag fått min månadspeng, efter att ha klarat mig i ca 2-3 veckor utan några pengar alls, det känns ju sådär bra... Iallafall, nu är jag glad igen så nu ska det shoppas, finns så mycket jag vill ha men får väl ta och prioritera det som är viktigast just nu innan jag slänger bort alla pengarna igen, hehe.


Goden morgen

Sitter nu framför tv:n och äter frukost, och USCH vad jag är trött, dumt det här med att ställa fram klockan, så svårt att vänja sig även fast det bara är en timma.
Det ska tydligen bli uppåt 20 grader idag så det blir väl inte allt för mycket kläder på sig idag. Ska fota med min vän Anna idag igen efter skolan så lite bilder kommer senare.

Pussar och kramar och ha en underbar dag allesammans!


Just like seasons, people change

// bilder tagna i torsdags av Anna //

Vår

härligt kritvita ben, snart så, snart ska dom bli riktigt bruna och fina!

Ny design

eller rättare sagt, ny header. vad tycker ni?

inspiration | levi's


Borås levererar

image descriptionimage description

Dragit på mig bikinin och lagt mig i solen, kan inte bli härligare fredag! 15 plus visar iPhone-vädret fast slår vad om att det är varmare.


Dagens outfit


Neongul

pryder mina naglar med detta härliga neongula nagellack.

Just nu

Woho, har gett mig på att försöka göra ett "friendship bracelet" nu då va och det börjar bra, men sen går det dumma snöret av... sånna småsaker kan verkligen göra mig sur.

inspiration | friendship bracelets

Har bara två ord för detta... SKA HA. vet att jag gjorde många sånna här armband för nåt år sedan men har ingen aning om var dom är, får väl göra några nya, samt köpa på vårmarknaden och se om jag kan hitta billiga och fina i någon affär här runt om, hihi, underbart med så mycket färg!

Min dag genom mobilen


Fantastisk helg!

Har haft mig en otroligt härlig helg tillsammans med min vän Rebecca i hennes stuga. Vi åkte dit redan i fredags och kom hem först idag. Med tanke på att hennes stuga ligger mitt ute i ingenstans så har jag inte haft så stor tillgång till internet och därför ingen bloggning, förlåt för det. Hur som helst, i fredags var det en liten myskväll för bara mig och Becca, vi hade lite dricka och godis så vi myste ner oss framför Picture this, jättemysigt. Sen igår kom även Beccas vän Adam på besök så han stannade tills idag. och om jag ska vara ärlig har jag ingen aning om vad vi gjorde under gårdagen, vi satt hemma och slappade och gjorde i princip ingenting, softilerade lite. Under kvällen blev det lite skräckis och bara tanken av att vi var mitt ute i skogen, helt hjälplösa gjorde ju vilken mesig film som helst läskig, ni kan ju föreställa er hur vi såg ut? Haha. Vi somnade först vid 3 tiden, men det är väl det man ska göra när det är helg? Vaknade och åt frukost först vid 12, strax efter det fick Becca och Adam för sig att bada, i sjön som låg en bit ifrån, där halva sjön var täckt av is... hmm... Får hålla tummarna på att de inte blev alls för sjuka. Som ni kanske förstått har jag haft en riktigt mysig helg, hoppas ni haft det minst lika bra! Pussar och kramar.

humor


Oh little bad girl.

jeans - JC | magtröja - monki | hoodtröja - Stadium | skinnjacka - Lindex | Mössa - H&M

Just nu...

Gosar ner mig i min sköna säng tillsammans med en kopp varm choklad, jisses vilken livsnjutare.

inspiration | neon

japp, jag ska ha en riktigt skrikfärgad väska, punkt slut. måste bara ha lite pengar först...

Vårklädsel

Inviger mina nya favoriter i den härliga vårsolen.

Bra eftermiddag

Tog en lång promenad med min fina vän Sandra och avslutade dagen med en stor kopp varm choklad. Det är så det ska vara!
emmagester@instagram

Svar till Linnea

Linnea skrev: Vilka är din favorit affärer? Vilka är dina top 5 klädesplagg?
svar: Jag kan inte säga att jag har en direkt favoritaffär, jag bryr mig inte direkt om var jag köper mina kläder, bara jag tycker om dom osv, men för tillfället skulle jag väl säga Gina Tricot, som ni kanske t o m märkt, älskar deras nya kollektion! Men även H&M, där brukar dom alltid ha mysiga kläder för bra pris. Mina top 5 klädesplagg... svår fråga men det blir väl mina senaste inköp antar jag, jag tycker alltid om mina nyaste kläder mest :)


Ute i vårsolen

Åh vad mysigt, solen skiner och det känns riktigt varmt att sitta i solen, skulle nästan vilja hoppa i bikinin och sola men tror jag för vänta ett tag till på det... Än så länge får jag sitta i solen med mina mjukiskläder och bara njuta av vad våren har att erbjuda, underbart!


Virkat och batik

Tog en snabbis på stan och fick med mig två godingar hem. En söt virkad väst och en batik mönstrad blus, båda två från Gina Tricot. Blusen är Gina Tricot Remake och finns alltså bara i fåtal exemplar med tanke på att de är fixade för hand och inga ser likadana ut, ni kan läsa mer om det här.

fredag fredag

lite sådär lagom snygg på fredagkvällen. hade önskat att jag kunde hittat på något men nej nej, tråkig fredag... hoppas ni andra har det mysigt! pussisar och kramisar

Nya favoriter | Gina Tricot

Helt seriöst! Sen när började Gina Tricot införskaffa sig så otroligt mycket snygga kläder. Känns som om jag faller för nya kläder varje dag. Det var rykten om att Gina Tricot var på väg att gå i konkurs ett tag hörde jag, vet inte från vart men iallafall, det var ju för att det blev opopulärt men kolla här liksom, jag vill ha hela deras kollektion, hehe.

Svar på tal ang blont hår.

Skrev i ett inlägg för några dagar sen då jag la upp bilder från i somras att jag ska göra mitt hår blont och fick en kommentar om att någon anynom då tycker att jag ska stanna kvar som brunett så tänkte bara dra en liten story här.
Jag har varit blond i nästan hela mitt liv förutom vintern i 7an och nu då, sen i höstas. Jag saknar mitt blonda hår och det är något jag trivs i och ända sedan januari har jag planerat att gå tillbaka till blondin, och då ska jag slinga blont, inte färga hela för det blir ju aldrig riktigt bra. Iallafall, jag har inte planerat att vara platinablond eller något sådant utan mörkblond, bara blonda slingor och jag är 100% säker på att jag vill bli blond igen och ingen kan säga något som får mig att ångra mig för det finns lika många som tycker att jag passar i blont som det finns att jag passar i brunt. Jag älskar mitt bruna hår och tycker själv att jag passar bra i det men som sagt, jag saknar mitt blonda hår och det är blond jag vill vara. Däremot måste jag vänta ett tag innan jag kan slinga det med tanke på att jag i januari färgade håret rött som snabbt försvann ute i topparna men stannar kvar i hårbotten, sämsta valet jag någonsin gjort...
Iallafall, back to the point, jag ska bli blond, bryr mig inte om vad någon säger. Samma sak med att jag ska skaffa rosa/lila toppar när jag gjort det blont, dvs dip dye. Jag tycker det är snyggt men det tycker inte alla, men det är jag som ska ha det så då får det bli så, end of discussion.
Ville bara säga detta så det är klart och tydligt, tack.

UPDATE! - det var absolut inte meningen att låta arg för er som tror det, haha det kom ut lite fel, förlåt för missförståndet! :)

lights poxleitner

snygg tjej med otroligt bra låtar, lyssna!


before i die...


Watch and share!


Jag tycker att ni alla ska lägga en halvtimma och verkligen kolla på denna filmen för att sedan sprida vidare!

Börjar dagen på badhuset

Börjar dagen med idrott i badhuset. Skulle inte vara där förena 8.45 så fick mig en liten sovmorgon, härligt!
Det är superfint väder ute, hoppas bara graderna kan stiga lite under dagen, det är liksom bara -1 just nu. Men solen skiner, det gillar vi!

 

 


Those spring feelings.


sommar 2011

omg yes, jag har varit blondin, är nu brunett men going back to blonde om förhoppningsvis nån enstaka vecka!

Inspiration | shorts

alla bilder tagna från we♥it

Fransar


Tjejkvällen

goa tjejer

Gårdagens


jeans-Gina Tricot/sönderrivna själv, skjorta-Gina Tricot, skinnjacka-Lindex, Converse, solglasögon-köpta i spanien.

New stuuuuuff


ph1- H&M 149:-, ph2- Gina Tricot 199:-, ph3&4- Gina Tricot 299:-

this is how we do it


Plugga vare

Okej, fredag, woho! Bästa dagen på veckan!
Senare ikväll har jag en tjejkväll inplanerad på schemat och det kommer blir superkul, ska dra med mig kameran så det blir lite bilder efteråt.
Men nu först på schemat är det plugg. Är hemma från skolan idag, undrar ni varför? Jo, egentligen är det friluftsdag idag och jag skulle haft spinning och zumba men pga min hals som inte mår så bra får jag istället ha en liten hemstudiedag. Kanske är lika bra så, så jag kommer ikapp allt jag missat när jag varit sjuk.
har på bilderna på mig en av topparna jag köpte igår (bättre bild kommer senare).

Dejtar spegeln

Det är okej att ta egobilder ibland, det är okej att tycka om sitt utseende. Jag säger bara, nyckeln till bra självförtroende - SPEGELN! Har förut varit tjejen med sämsta självförtroendet, jag var tjock, fult hår, fula ögonbryn, ögon, kläder osv osv, ingenting vad bra. Nu kan jag säga helt ärligt att jag är toppennöjd med mitt utseende, jag kan ställa mig vid spegeln och säga "Fan vad fin jag är idag!". Mitt självförtroende har höjts enormt genom att jag bara hittar små saker som jag gillar hos mig själv, efter varje dag ser jag mer och mer bra saker med mig själv, genom att se mig i spegeln hela tiden, otroligt effektivt!

I mina slitna jeans

image descriptionimage description

Dagens outfit bestod av mina sönderrivna jeans, silvergrå tröja, skinnjacka och brorsans halsduk, även lite ringar, armband och halsband.

 

Tog en sväng till stan efter skolan, tror aldrig jag har varit så shoppingsugen i hela mitt liv förut! Kom hem med tre fina tröjor så jag tar och visar bild på dessa imorgon när jag tagit någon duglig bild på dom.


update: märker nu hur otroligt bekymrad jag ser ut på första bilden, haha ni kan väl ta och ignorera detta om ni själva lägger märke till det!


RSS 2.0