snyggt från modekungen


november outfits

nårga av mina outfits nu under november tid, någon favorit? :)

all I ever wanted

Lite sent ute men såhär såg jag ut idag! tröjan är då ny från GinaTricot (älskar den), till det hade jag en basic kjol, knästrumpor och mitt halsband från JC. 

ding dong dingle

Hej på er fina människor. Haft en helt okej dag, övat med shalom-kören (bäckängs krista förening ska ha en kör på julavslutningen antagligen) och jag + två till fina tjejer ska antagligen sjunga verserna tillsammans medans resten av kören bara sjunger med i refrängen, LITE SPÄNNANDE! Hur som haver, har hittat ett nytt plagg att pryda min garderob med och det sitter just nu på min överkropp som ni kan se på bilden. Har bara på mig den som prov, ska ha med den i min outfit imorgon som jag verkligen ska försöka få bild på. Hoppas det löser sig så ni få se den för den är verkligen huuuur go som helst :)
 
kramar

paljetter

Jag har börjat kolla in lite nyårsklänningar nu och kan väl säga att det är paljetter som gäller för min del. Dessa tre ovan kommer från Nelly och jag måste ju säga att dom alla är ursinnigt snygga. Skulle mer än gärna vilja bära någon av dessa på nyår. Frågan är ju bara vilken? Den första och sista är öppen i ryggen men den i mitten är ju så charmig med alla dessa färger. Grejen med dessa klänningar är ju att jag inte bara behöver använda den på nyår, med exempelvis en sweater över blir det en mer vardaglig look, då tänker man det inte som en klänning utan kanske som en "sequin-skirt" om man säger så :)
 
Vad tycker ni? Har ni någon favorit av dessa? Någon ni tycker att jag borde beställa hem? :)

godmorgon


John Lennon, how you doing?


supras

Är grymt sugen på att köpa dessa supras. Gillar själva trenden med att använda sig av sneakers, gillar dock inte när det är klack på dom, då blir ju dessa perfekta för mig? :)

vart kom ni ifrån? :)

/ gillar denna outfiten, den är mysig.. Funderar på att köra på den imorn, om ni undrar liksom :) /
 
Har fått en hel del kommentarer idag och även ser jag statistiken öka mer än vanligt. Ingen aning varför det är så men ni som kommenterar verkar även vara nya så läsare så skulle vara kul att höra hur ni hittade min blogg! Släng gärna in en kommentar, jag är ju lite smått nyfiken om man säger så.
 
KRAM

så mycket att se fram emot!

Åh är så taggad, taggad till allt, taggad till livet, taggad till allt som komma skall. Åh vad jag längtar! 
*På fredag drar jag och Felicia till en ungdomskonferens i Lidköping där vi stannar tills lördag kväll.
*Nästa helg drar den nya konfirmationstiden igång och jag ska än en gång vara konfaledare, första lägret då vi ska åka till Bovik!! :)
*Ska fira jul tillsammans med några i klassen den 3 december vilket kommer bli galet (ja under skoltid, pynta skåp, byta julklappar osv...)
*JULLOV OM 5 VECKOR!
*JULAFTON OM 35 DAGAR!
*NYÅR OM 42 DAGAR!
*Ny termin, nya planer, nya tag.
*VÅR!
*Justin Biebers konsert i globen 22 april!
Och listan kan gå vidare, mitt liv äger.

leggoholic

Har blivit som besatt av hela konseptet av att använda leggings, gått och kärat  ner mig i mina spaceade då jag vart så förbannat nöjd när jag fick dom att jag tror jag kommer beställa hem fler! Dessa är mina favoriter just nu, alla från romwe.

ginatricot lookbook

Tycker det är lite mysigt att kolla igenom butikers lookbooks för lite outfitinspiration och om ni kollar på bilden längst ner åt vänster så är det ju nästan precis så jag matchade min "wéeknd hunter"tröja, och jag måste säga att jag tänkte ut min sån outfit innan jag såg bilden, har man koll då eller? haha ;)

där hittar ni mig

TWITTER
INSTAGRAM
WEHEARTIT
TUMBLR
BLOGLOVIN

gårdagen

Lite fina bilder på oss innan vi drog iväg till maskeraden igår. 4 banditer och ett ägg, kan det bli bättre? ;) skulle inte tro det. Hur som helst var det en kanonbra kväll så vill säga tack till mina vänner som läser detta, ni äger. 

space

/ leggings - romwe / stickat - H&M / jeansväst - Crocker (DIY) / jacka - mammas / Dr Martens /

imorgon är det fredag

Imorgon är det fredag, och även maskerad på min skola, TJOHO! jag och mina kompisar ska vara banditer och sitter väl och knåpar på hur jag ska få ihop det.... Lovar att bilder erbjuds imorgon när jag och några tjejer från klassen tillsammans ska fixa oss hemma hos mig, TOPPEN!

år 2010


Ja, som jag nämnt i tidigare inlägg så skulle jag visa bilder på hur jag sett ut tidigare genom åren så kan väl dra igång med att visa hur jag såg ut år 2010 (vilket är de äldsta bilder jag kan hitta bloggvis, källa: fotoavemma.blogg.se). Som jag även nämnt kan jag väl inte säga att jag är så värst stolt över hur jag såg ut. KAN NI SE FÖRÄNDRINGEN? bara som exempel så undrar jag vad som hände med mitt hår, ful frisyr, gjorde ingenting med det förutom att bleka sönder det. Började året som brunhårig och minns att jag nyligen klippt lugg men den fick på ett konstigt sätt växa ut, mot sommaren gjorde jag blonda slingor och var väldigt nöjd med mitt hår (då!) och när jag sen skulle slinga det blont igen blev det väldigt blont och jag kommer ihåg hur missnöjd jag var, det var gult och risigt och ah... Sen hade jag min fjortisperiod ungefär då så som ni ser på bilden längst ner? WHAT? Den ända bilden som jag skulle kunna vara minsta lilla nöjd med på denna bilden är den då jag sitter på en grusplan, svarta kängor, skinnjacka och jeans. Dock är det jeansleggings som jag såg fruktansvärt dålig ut i och det gör hela grejen så mycket värre. Japp, detta var en dålig tid i mitt liv, identitets-sökande och konstig. "People change and life goes on" eller vad säger man? ;)
 
NOTERA ATT DESSA BILDER SKULLE VARA TAGNA I SÅ KALLADE PHOTOSHOOTS OCH ATT JAG VAR VÄLDIGT MODELLIG OCH OERHÖRT STOLT ÖVER DESSA BILDER.

out of this world

ledsen för dessa dåliga och fula autobilder med blixt, engångshändelse!
Fick idag mitt paket från romwe, detta var vad jag beställde, TOKNÖJD! ni kommer senare i veckan få se hur jag matchar dessa döläckra spaceleggings :D

jag gillar

nastygal.com

morning?

God morgon, eller borde väl snarare säga god dag? Vaknade halv 7 när klockan ringde och bara kände hur huvudvärken tog över hela min kropp och en svag känsla av illamående började krypa fram så jag sa till fadern min att jag inte är mående nog att gå till skolan och stannar därför hemma. Somnade strax om och vaknade först vid halv 11, kom upp från sängen först vid 12 och åt då frukost. Nu ligger jag här i sängen igen, fortfarande i min hello kitty sovtröja! Får bli en slapp vilodag!
 Puss och kram på er mina sköna, hoppas ni mår bättre än jag och har en toppendag!

peplum

Två helt perfekta peplumtoppar från riverisland.com, leopard och läder, blir inte så mycket bättre!

10 saker

10 saker du inte visst om mig:
1. När jag tar mina outfitbilder är det ändlöst många bilder som är oanvändbara pga att dom är så extremt fula och oseriösa.
2. När jag ser någon annan skratta så skrattar jag, jag kan gråta av skratt utan att det ens hänt något roligt.
3. Jag skäms över hur jag såg ut när jag gick i 7an & 8an (ni ska få se bild nån dag över hur mycket jag faktiskt förändrats).
4. Jag är väldigt bra på att ge upp när det gäller träning, om jag inte har någon som tränar med mig (exempelvis åkte jag hem från gymmet innan för jag var lite opeppad).
5. De 3 bästa känslorna enligt mig är: nyrakade ben mot nytvättade lakan, ta av sig bh:n efter en lång dag, knäppa upp byxorna när man är mätt och låta magen flöda ut åt alla håll och kanter!
6. Jag läser teckenspråk som moderna språk då jag anser att jag kan ha mer nytta av det än t ex spanska som jag hade i högstadiet (jag lär ju ändå prata engelska om jag åker till spanien).
7. Jag hatar ordet swag, men gillar stilen!
8. Har många gånger funderat på att börja vlogga men har insett rätt fort alla gånger att jag inte skulle ha orken till att klippa ihop en bra video.
9. Jag hatar det väder som Borås har att leverera just nu, vill att det ska bli snö, jul, nyår och sen vår, NU!
10. Väljer jag mellan kläderna "varma men fula" och "snygga men kalla" - så väljer jag snyggt men kallt, jag må frysa ihjäl men jag gör det med stil, oh snap!

LONDON | NEW YORK

/ kjol & sweater - GinaTricot / jacka - mammas / skor - Maxstar / keps - höstmarknaden /

red +

Har gått och kärat ner mig lite i grejen med att ha röda läppar. Hittade mitt röda läppstift längst ner i mitt brötiga smyckesskrin och nu stannar det framme. Kommer nog fortsätta att använda det, eller köpa mig ett nytt som är mer tåligt om man säger så. Fick höra från många vänner att jag verkligen passar i röda läppar vilket gjorde mig sprudlande glad, thumbs up för rött läppstift :)

wéeknd hunter

/ t-shirt & boyfriendjeans - GinaTricot / kavaj - H&M / störande moment att jag har tofsen runt handleden på alla bilder.

Mobilblogg - Fars dag

Fars dag idag och jag sitter just nu och fikar hos farfar min, alltid ska man äta tills man spricker, haha! Vad har ni för planer för dagen? Så fort jag kommer hem ska jag sätta mig och plugga, kul söndag, TJOHO! Vi hörs senare, puss.


latest purchase

t-shirt & sweater - GinaTricot / kavaj - H&M

fredagsinspo


luffarmössan på

kofta - Only / topp - Monki / jeans - Dr Denim / halsduk - H&M / mössa - JC
 
Älskade mössan har än en gång hittat sig hem till mitt huvud, den är dock min storebrors men då han aldrig använder den så anser jag att den är min, hehe... ska köpa en egen, antagligen svart mössa så snart som möjligt!

mitt liv på instagram

Tagit en hel del bilder på mig själv, myst med mina husdjur, fått knasiga sms, krypit ner i min onepiece, träffat mitt nya kusinbarn, hittat söta bilder från när jag själv var liten, haft kanonkul med mina fina vänner, facetime'at, bakat knäck om en jädrans massa mer!

mirror +


myskväll

Gosat ner mig i min säng, planerar att hämta varm choklad och glass och har precis klickat hem en beställning från romwe (vad det är återstår att se, mohaha), det kan inte bli så mycket bättre, tjoho, nu ska jag sätta igång ett avsnitt av 2 broke girls och njuta av denna måndagskväll!

3 snygga

Dösnygga väskor från JFR.se, tror bannemej att jag ska klicka hem någon utav dom. Gillar väska nummer 2 mest faktiskt, får se om jag hinner tjinga den innan den tar slut :)

the grey concept

Har kollat in H&M's nya kollektion nu och jag har bara ett ord, DÖSNYGGT! har redan hittat stora favoriter som jag antagligen kommer beställa hem. Då kollektionen inte släpps i Borås så är det mitt enda alternativ om jag inte känner för att åka iväg till Göteborg. Hur som helst så ska några av dessa sköna kläder hamna i min garderob, det är en sak som är säker. Kärlek.

skulls

tröja - gammal från JC / vita jeans - BikBok / jacka - Lindex / sjal - gullig butik i Strömstad / skärp - GinaTricot / Dr Martens

mitt oktober


1 november

Sådär, nyduschad! Sköljt av mig gamla oktoberrester och är nu ren och fräsch för en ny månad. Tjoho, nya tag, det här kommer bli en bra månad! :) 

RSS 2.0