vårsol

Solen gör mig sååååå glad. Det har varit fint väder här i Borås sedan i söndags, det finns inget som gör mig lyckligare än att gå med skinnjacka utan att frysa ihjäl och att se asfalten torka. Hej våren, det var ett tag sen! Snart kommer jag hitta mig själv i trädgården med så få kläder som möjligt för att dra åt mig den första brännan (no kidding, i min familj solar vi och njuter av vädret när snön fortfarande ligger kvar...). 
 
Fick förresten ett litet paket hem från posten idag, kan ni gissa vad det är? Hmm.. ni får se i morgondagens outfit som jag ska försöka knepa ihop!

see through

tre snygga från weekday.

and I will wait, I will wait for youmillami.com

Hittade tre fina saker som jag gärna skulle ha i min garderob.. hade det inte varit för att min inkomst ligger på ca 200 kr i månaden just nu så hade jag knappast tvekat för att klicka hem något av dessa.
 

Life is what happens while you are busy making other plans

Ni som har följt min blogg har sett t-shirten innan. Då var den min broders, men det bästa med att han tränar så mycket är att han växer ur sina kläder och jag fick därför ta över denna häromdagen.
// Jag har ingen aning om var t-shirten är ifrån, skulle gissa på typ MQ eller något / jeansen är Dr Denim / skärpet är från Gina Tricot //
 
Life is what happens while you are busy making other plans - John Lennon.

Somebody told me

Jätteduktiga Jemima som tog dessa bilder på mig härom dagen. Det kommer förmodligen att dyka upp fler ett tag framöver :)

Uppdatering

Hej! Long time, no seen. Nej men har inte uppdaterat på några dagar nu och om jag ska vara ärlig så vet jag inte varför. Jag har verkligen ingenting att blogga om och vill inte slänga ut massa värdelösa inlägg bara för att, det blir inte så bra då... Men iallafall, ville bara säga att jag vet inte hur uppdateringen kommer vara resten av lovet, kommer kanske lite bilder EFTER morgondagen som jag ska spendera med Jemima och Agnes, det kommer bli dömysigt och Jemima är ju så bra på att fota så det kommer nog bli bra :) Ni kan kolla in Jemimas blogg här förresten! Annars vet jag inte, har aldrig någon lust till att fota outfitbilder och har just nu ingen inspiration till nåt annat heller så ja, ni får hålla er kvar och bara hålla koll för jag kan inte lova när nästa inlägg kommer.
 
Tills vi hörs igen får ni ha det så bra, kramar!

old one

// jeans - Dr Denim / stickad tröja - Kappahl / väst - Crocker / skor - Maxstar //
 
Outfit som jag kommer ihåg att jag tyckte om väldigt mycket, skulle fortfarande kunna tänka mig att strutta runt i denna då det inte var så längesen jag satte ihop den så att säga. Ni som läst min blogg iallafall i några månader har nog förstått att detta är en enkel outfit jag gillar. Saknar även mitt hår, ombren, MAMMA MIA! Vill bara göra ombre igen, och det ska jag också, men får la vänta lite så det inte sliter allt för mycket då jag nyss färgade det...

I just put it in my backpack

// kjol från GinaTricot / väskan är second hand / skärp&knästrumpor från Lindex / ring från Mestore / basic tröja från H&M / Dr Martens //
 
Kände att det var dags för en outfit, det var ett tag sen! here you go :)

insta-lately

Senaste bilderna från instagram, känner att man tydligt kan märka skillnad på antal egobilder sen jag fick 5an... framkameran gör något med hjärnan, haha! Bilden näst längst ner till höger är tagen sommaren 2011, shit vad jag vill ha sommar just nu.

iphonecases

Har fått hem mina beställda iPhoneskal nu, ett som bara är sådär allmänt fint och ett med Justin, älskar dom båda! Och har ju faktiskt inte nämnt på bloggen än att jag skaffat en iPhone 5, har haft den i snart 2 veckor och man märker verkligen tydligt skillnad på denna och min gamla 3Gs, haha! 

RSS 2.0