Hängslebyxor

Åh. Jag vill ha ett par hänglsebyxor. Hittade dessa ovan på La Redoute, hade dock velat ha dom en aaaning ljusar och med en annan slitning. Det finns ingen av mina läsare som har någon aning om vart jag kan hitta detta? Jag ska ha ett par hänglsebyxor till sommaren, så är det!

randoms | black&white



Bilder från arkivet, har verkligen en fetisch för svart/vita bilder...

Söndag morgon

Godmorgon finisar. Var igår iväg på ett av de roligaste evenemangen på länge. Bkcung hade en sorts konferans där Joakim Lundqvist var och predikade om 4 ord som Sverige behöver. Utöver det så var det lite tävlingar (tetris, fruitninja och supermario på riktigt, alltså utan teknologi), lovsång, fika och allmänt gött häng. Helt klart en kväll värd att minnas. Blir så glad av alla fina människor! :) Nu är jag rätt trött men det gör inte mig något. Ligger kvar i sängen och lyssnar på Believe Acoustic som försläppts på youtube, för bra. 

go' frukost

Mobilbilder och ännu mer mobilbilder, det är det ni får stå ut med ibland! Min frukost idag, gudomligt gott. Standard med ägg och kaviar på knäckebröd men lyxade till det med lite frukt. 

Flätfrisyr

Såhär har jag haft mitt hår idag. Tänkte bara prova på att göra något nytt istället för att bara platta och det visade sig bli bättre än vad jag trodde. Var både snabbt och enkelt att göra :)


Obey

 
Mössan är ny, från en liten butik i Göteborg.

how to match the bandana | Bikbok

Gick in på Bikbok och såg att dom fått in en bandana och insåg att jag faktiskt tycker att det är väldigt snyggt att ha i håret. Det har jag alltid tyckt men har aldrig investerat i en (av någon konstig anledning). Exempel ett är en liten sportigare sommarlook med guldkedjor, skulle lätt kunna gå med dessa kläder i sommar.
Exempel två är en mer bohemisk look, fortfarande några guldiga detaljer men dessa är mer diskreta, fokusen sitter på den aztec-mönstrade bustiern. Flera av plaggen i denna outfiten är sånt som jag gärna vill ha, jag menar, look at the bag, eller varför inte byxorna, eller helt enkelt bustiern. Ja....
 
Alla kläder kommer från Bikbok.

sol

Slapplördag, kanske inte så mycket skillnad till resten av dagarna denna veckan men imorgon så ska jag komma igång igen. Imorgon ska jag börja dagen med en stor frukost, göra mig i ordning lite och sen bär det av till gymmet. Jag ska kötta imorgon, jag ser fram emot extrem träningsverk. Det har nog faktiskt varit det tråkigaste denna veckan, att jag inte kunnat träna. När man väl fått in vanan att åka till gymmet regenbundet så blir det tråkigt när vanan bryts såhär. 
 
Jag hoppas ni haft en mysig lördag, en sån lördag som är viktig att ha en gång i veckan liksom.
Pussar och kramar.

keep shining

 
// jeansskjorta från H&M / byxor från Bikbok / sjalen är mammas / skinnjackan från GinaTricot / klockan fick jag i julklapp / Dr Martens //
 
Som ni ser så är mitt hår lite kortare. Vet inte om det bara är jag som tänker på det men har blivit av med 4 cm, buhu. Som sagt, hatar att klippa mig för det känns så kort. Men men det växer snart ut!
 
Sol ute, men det betyder verkligen inte att det är varmt. FY TUSAN vad kall jag var när jag kom in efter jag tagit dessa bilder, usch. Stannar nog inne resten av dagen, haha! Kan sitta här inne och beskåda den vackra vårsolen istället och låtsas att det är varmt, japp, det låter bra i mina öron :)

baby, it's cold outside

// byxorna är från GinaTricot (julklapp) / blusen från Faith / stickat från H&M //

You only know you've been high when you're feeling low

Tjena! Kan väl säga att jag mår betydligt mycket bättre idag så ska försöka pallra mig iväg till skolan imorn. Jag tror jag klarar det! Ska även på besök till tandläkaren för att få höra klagomål om hur dåligt jag har skött mina tänder under senaste året. Det ser jag verkligen fram emot...
Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och försöker komma på vad jag ska ha på mig imorgon samtidigt som jag drar lite i mitt nyklippta hår. Klipper sällan mitt hår då jag av någon anledning inte gillar att ha nyklippt hår, men nu var det ca ett halvårsen så det var väl ändå på tiden, någon gång måste det ju göras liksom. Dock var det bara topparna som ni kanske förstår :)

Sjuk


Har varit hemma från skolan både igår och idag och antar att jag bli hemma i morgon också. Vet inte riktigt vad mitt problem är men min kroppstempratur skiftar något hej vilt, har varit nära på att svimma och har både huvudvärk och illamående. Vet inte om det är min kropp som säger emot all stress och träning eller vad det är. Det förblir ett mysterium, men huvudsaken är att jag iallfall mår bättre idag än vad jag gjorde igår så det blir förhoppningsvis bra snart :) Som ni kanske förstår innebär detta - inga outfits, jag sitter inte heller vid datan utan jag har legat och sovit, samt tittat på film i soffan hela dagarna så har inte liksom orkat blogga. 
 
Vi hörs mer när jag mår bättre, så länge hoppas jag att ni andra mår som prima fisken iallafall. Blir så otroligt glad när jag ser att ni är här och besöker trots att jag faktiskt inte uppdaterar, och ni lämnar kommentarer lite då och då, blir så glad så glad. Massa kramar till er som läser detta 

biege

Läcker, läcker, läcker cardigan från Nastygal. Lätt att jag vill ha den. Om jag köper den är väl en annan sak. Men ska nog bannemej göra det, om jag inte hittar en liknande någon annan stans, då jag har lättare för att köpa kläder i butik än från nätet - dock är det alltid kul att få hem nånting via posten.. Knepigt det där, men köper nästan aldrig kläder online, får sån beslutsångest då, haha. 

Saknar ombren

Velar lite fram och tillbaka, det var skönt att göra en förändring genom att färga håret hela håret brunt men saknar att ha ombre så enormt. Det är nog den hårfärgen som jag trivts med mest av alla hårfärger som jag har haft och då har jag alltså varit blond, rödhårig, mörkbrunett, ljusbrunett och haft ombre. Jag älskar ombre, finns inget finare! Ska nog bannemej göra ombre igen fram mot våren och nästan göra det ännu ljusare precis i topparna. Mums vad fint!

åh ja

Åh, älskar dessa bilder. De ligger tillsammans med massa andra fina bilder i min inspirationsmapp här på datorn. Älskar den här typen av bilder då det ofta speglar stilen som jag är som kärast i. Lite bohemisk, hippie-stil med fransar och antingen naturliga eller välsigt starka färger. Och flätor, ÄLSKAR flätor, så fint. Det är vad jag suktar efter just nu, all min inspiration ligger åt detta hållet. Och även om det kanske inte är trendigt just nu så är det bara mmmmm i mina ögon ändå. Oj vad jag älskar det här. LOVE IS IN THE AIR. PEACE, LOVE AND UNDERSTANDING. Lite så känner jag just nu. Shit.

It's a black day


// Nya jeans från Rut mfl. / Ny tröja från H&M / Jacka från GinaTricot / Skor från Skopunkten / Halsband - konfirmationspresenter // jag är fullt medveten om att jag har gåshud på tredje bilden, haha!
 

Just do it

Två finfina saker som jag antagligen kommer beställa hem så småningom. Det är så mycket roligare att träna om man har rätt kläder och faktiskt snygga kläder, då har man ännu en anledning till att träna, för att få visa upp sina snygga kläder liksom.. haha. Nej men visst är toppen döläcker. Jag har dock redan en neon-bh att träna i men denna färgen är mycket skarpare och man kan ju inte få för mycket av sånt! Shortsen kan ju vara goa att ha och med tanke på att dom både är snygga och plånboksvänliga så blir det en bra investering som blir användbara i sommar! Hittat dessa på Nike's egna hemsida.

Reworked&Twisted

H&M's nya kollektion reworked&twisted innehåller mycket naturfärger, katter och militärtyger. I helhet en bra kollektion om ni frågar mig. Mina favoriter är nätlinnet, militärshortsen, de svarta bootsen och den rosa klänningen upp i högra hörnet. Vad tycker ni om denna kollektionen? Något favoritplagg? :)

hello dirty mirror, hello

Jeansshorta med collagetröja över, yes I like it! 
 
Började 10 över 8 idag med svenska som var slut 20 över 9. Varför är detta intressant för er att veta undrar ni? Jo det är så att jag hade en håltimma efter det på 1 och en halv timma och därefter skulle jag ha språk. Var språket inställt? - Ja! Efter det har vi vanligtvis historia men fick reda på häromdagen att även den skulle vara inställd. Efter skolan skulle jag dra till gymmet med Alexandra och eftersom hennes språk inte var inställt så fick jag vänta en timma i skolan, jag menar en timma är ju ingen mening med att åka hem, då hinner jag vara hemma typ 5 min innan jag måste ta bussen tillbaka. Det jobbiga är ju att om jag hade vetat att min språklektion var inställd så hade jag kunnat åka hem 20 över 9 och möta upp Alexandra i stan senare, jag hade kunnat åka hem och sova eller nåt, men nej, tack vare min dåliga koll så har jag varit flera timmar extra i skolan, när jag egentligen inte behövde. That sucks...
 
Men men efter skolan drog jag till gymmet och det var skönt, har fruktansvärd mjölksyra i benen, det kommer bli en go träningsverk för det imorgon men det är det värt :) Känner mig stolt som verkligen kommit igång med träningen nu, äter så sundt som möjligt och lever ett liv som jag borde börjat leva för länge sen. 2013 kommer bli ett bra år, det känner jag på mig :)
 
Det var väl allt jag hade att säga, cred till er som orkar läsa en sådan ointressant text. Jag menar, det är inte ofta jag skriver om min dag... Haha, ha det gött HAJ!

Gina Tricot Lookbook

Såhär ser GinaTricot's guide ut för våren och sommaren. Något som inspirerar er? Själv har jag fastnat mycket i mina boyfriendjeans igen och skulle mer än gärna införskaffa ett till par, som t ex dom ovan som är samma modell som mina fast utan alla slitningar :) Har även gått och kärat ner mig i naturfärger som biege, brun, vitt och kakigrönt. En militärjacka ska jag se till hamnar i min garderob mot våren/sommaren!

hey, look at my shoulders

// Tröja från Zara (ny) / Halsduk från Gina Tricot (julklapp) / Skinnjacka från Lindex (gammal) / Jeans från Gina Tricot / Mössan är min broders / Converse //

Angelica Blick

Angelica Blick, min största idol inom mode. Otroligt cool och helt fantastiskt snygg tjej och det är la en dröm som inte går att besanna att få ta över hennes garderob. Dör. Har ni inte kollat hennes blogg förut så kan jag ju säga att ni begått ett stort misstag. Så mycket inspiration, det är minsann min favoritblogg. Ja ni som nu inte har kollat hennes blogg kan ju kika in här: http://nyheter24.se/modette/angelicablick 

nytt att träna i

Hej fina människor! Nu är jag tillbaka till bloggen och jag kan erkänna att jag har varit inne och kollat om det hänt nåt och hade fått några fina kommentarer som gjorde mig glad, kul att ni är här även fast inte jag är det, om man säger så! :)
 
Hur som helst så ser ni i ovanstående bilder min nya tränings-bh. Helt underbar är den, underbar med ett stort U till och med! Kostar 149:- på gina och sitter som en smäck, stort tips till er som vill köpa snygga träningskläder men inte vill lägga hur mycket som helst på det, billigt, bra och snyggt finns att hitta på Gina :)
 
Förresten så skulle jag tagit outfit bilder idag men hade ingen tid alls åt detta så det sket sig, det är inte ljust många timmar nu när det fortfarande är vinter så hinner jag inte under dom timmarna som finns så är det kört för det är mer än omöjligt att fota i mitt rum, gult ljus och bilderna blir antingen mörka eller suddiga, nope, that doesn't work for me... Men men, kan garantera så mycket mer bilder fram till sommaren när jag har all tid i världen på mig!! Nu får vi tyvärr klara oss med de få som jag hinner ta, men vi klarar oss nog. Jag har MASSA nya kläder att visa upp i outfits så jag ser själv fram emot detta, hoppas ni kommenterar mycket när det väl kommer bilder, mohaha. 
 
Men nu tycker jag att det är lite för mycket text för att vara min blogg så drar till med ett "hej då". Hoppas ni alla mår bra och att livet rullar för er, för det känns som om det börjar göra det för mig igen :) BYE BYE KOMPISAR.

bloggpaus till nästa vecka

Hej, kände att jag nu ska spendera sista dagarna av lovet på bästa sätt, träna, umgås med vänner och annat kul, INTE sitta vid datan och alltså INTE blogga. Nu tar jag för första gången en officiel bloggpaus. Börjar blogga igen när jag börjar skolan. Börjar på tisdag så någongång där i början på nästa vecka. Hoppas ni får ett fortsatt trevligt lov, puss och kram på er!

RSS 2.0