happy easter

Vaknade vid 8 idag och började dagen med ett två timmars träningspass, grymt skönt sätt att starta dagen på! Har resten av dagen gosat ner mig i en filt i solen och även varit på gofika hos farmor. Har väl inte blivit så mycket till påskmat idag dock, får se vad vi lyckas lyxa till med här hemma, haha.
 
Glad påsk på er alla och jag hoppas att ni haft en mysig påskafton, godis och ägg och allt som kan tänkas! Massa kramar

One way or another

// tröja från Zara / kjol från GinaTricot //

långfredag

Jag vet inte riktigt what's up med dessa bilder men men.. Tänkte verkligen försöka ge mig på outfitbilder idag, har märkt hur tråkig och enformig min blogg blir utan något sådant, bara bilder på saker jag köpt och inspiration, oj vad kul... Vet inte riktigt varför jag inte fixat outfitbilder på ett tag, kan ha något att göra med att allt jag har på mig är jeans och en t-shirt nu för tiden? Jag har inte haft orken att bry mig så mycket om mina kläder och gillar att klä mig i rätt basic kläder. Men för att inte detta ska bli ett långt och tråksamt inlägg så sammanfattar jag det hela till att jag ska ta outfitbilder idag (om jag hinner)!

peplum

Grattis Emma, har du äntligen införskaffat dig en peplumtopp? Ja, lite smått efter i denna lilla trenden men vad gör det? Bättre sent än aldrig. Tycker att denna var väldigt fin i sitt typ chifong-liknande material, lite öppen precis ovanför peplumen i ryggen och nitarna på framsidan. 299:- på Veromoda.

Fanny Lyckman Inspiration

Finns det någon kvinna som gör mig lika avis som Angelica Blick så är det nog ta mig tusan Fanny Lyckman. Hon måste vara den coolaste bruden som finns. Hon la upp denna outfiten på sin blogg innan och asså, finns det något dåligt med den? Nej skulle inte tro det, dösnyggt!

Glädje

/ bilder från förra söndagen /
 
Hej gosefisar! Har hittils haft en toppenvecka, det är helt sinnes vad glad jag har varit. Till och med i måndags var jag på toppenhumör. Hade prov i tisdags och inte ens då var jag nervös, jag var för glad för att hinna med att vara nervös. Ja, som ni förstår har jag varit glad och är fortfarande glad. Just nu är det kulturfestival på min skola vilket innebär att musik-, dans- och teatereleverna i trean har gjort iordning projektarbeten som de nu visar upp för eleverna för en billig peng per förställning. Det grymma är att vi som går i 1an och 2an på estetinriktningen får gratis intré till alla föreställningar som inte är fullbokade, ni kan ju gissa hur många föreställningar jag varit på? Okej jag har varit på 5 men det är betydligt mer än vad många andra har gjort, hihi. Det är helt otroligt hur duktiga treorna är, hoppas att vi är lika bra om 2 år när det är våran tur att stå där på scenen och glänsa ;)
 
Hur har eran vecka varit? Bra/dålig?

t-shirts

Tre snygga från romwe.

throwback tuesday

Nu vill jag ha sommar, solkysst hud, blekt hår och bara ben. Känner att jag drar på en mainstream kommentar som "GE MIG SOMMAR" men I want it, really bad. Vi kan väl iallafall få tillbaka den härliga vårsolen och den hyffsat varma vinden som vi fick smaka på häromveckan. Nej självklart ska snön komma tillbaka och förstöra mitt liv (inte för att låta bitter eller så...). 

dreamteam

Denna pärlan fick trots allt följa med hem igår, precis som planerat! Blev så obeskrivligt glad att den fanns i rätt storlek för vad jag har förstått så har den verkligen varit populär. Hur som haver så är den min och jag älskar den, 199:- på GinaTricot för er som undrar :)

black&white


rosa hår

Älskar hennes hår.

you found me

/bild tagen för någon vecka sedan/
 
Hej kära läsare! Det här är en sån där slapphelg. Igår hände ingenting förutom att systern från Göteborg var på besök. Denna söndagen lär inte vara till så stor skillnad. Ska försöka plugga lite, sätta ihop någon över huvudtaget märkvärdig outfit så jag har något att bjuda på på bloggen och träna ikväll antagligen. Ska kolla in snabbt på Gina medan jag ändå är i farten också, har hittat läckraste basket-linnet så hoppas att det finns kvar i min storlek. Har även sett att de har fått in massa nya träningskläder så även om linnet inte finns kvar så lär något följa med hem! 
 
Nu ska jag gå upp och äta frukost så vi hörs senare idag, ha det bra 

i sommar

Tre snygga från Missguided inspirerar mig till sommaren, åååh vad jag vill ha sommar nu. Vill även ha en svart hatt, inte riktigt som den på bilden, men liknande! Hittar dock aldrig någon som är sådär perfekt.. 

Små saker som gör en glad

/två egobilder från insta (emmagester)/
 
Hej alla vänner och människor som jag inte känner. Var idag på kulturskolan efter skoldagens slut och hade sånglektion precis som alla torsdagar. Solen sken in genom fönstret och jag fick öva på scenteknik. Låten satt nästan perfekt och de spontana stegen kunde nästan inte gått bättre. Det märkte min sånglärare också då han berömde mig något väldans efteråt. Just hans goda ord sparar jag extra i mitt hjärta då han alltid varit sträng och endast märkt felen jag har gjort tidigare. När jag lämnade rummet sa han åt mig att göra det med självförtroende och det var precis vad jag gjorde. Jag kunde inte varit gladare när jag begav mig hemmåt! Fick även reda på att jag till nästa vecka får välja själv vilken låt jag vill sjunga, denna låten ska jag även öva extra mycket på då den ska spelas in i studio, samt framföras på en konsert i slutet av April. SPÄNNANDE! Blir jag nöjd med resultatet så kommer det att hamna något på bloggen, det kan jag lova. 
 
Nu har jag precis bockat av det näst sista på min plugglista och har därför bara en teckenspråksvideo att spela in. Sen efter morgondagen kommer jag att ha lite historia att plugga på till ett prov nästa vecka, men det tar jag då. Nu ska jag lyssna på lite goa låtar och bara slappa!!
 
Jag hoppas ni haft en superbra dag för det har jag med. Små saker som gjort dagen helt fantastisk. Kramisar

Pluggdag

Är hemma från skolan idag för min, samt några andra gymnasieskolor här i Borås, har studiedag både idag och imorn. Dock är jag väl inte så ledig som jag hade hoppats. Har otroligt mycket plugg på schemat idag så som att skriva klart en krönika, förbereda en redovisning, spela in en video, svara på frågor och göra ett matteprov. Det dumma är ju faktiskt att allt måste göras idag så det ska vara klart innan onsdag och morgondagen kommer vara uppbokad för annat. Jag kan ju be er att önska mig lycka till och hoppas på att jag inte drunknar i alla överkloka ord som kommer färdas igenom mitt huvud. 
 
Tills vi hörs igen, ha det bäst!

i mitt rum


sunday

Enkel hemma-göra-ingenting-en-söndag-outfit! Min nya tröja från H&M med en enkel svart t-shirt, favvojeansen från JC och ett skärp från Gina.

mesh-top

// 199 :- från H&M //

morgon-jogg

Började dagen med att springa ute i den fina solen. Dock var det väl inte så varmt som jag hade hoppats men med ett par leggings under springtightsen och en hoodtröja över de andra tröjorna så klarade jag kylan. Ska försöka få till en vana att springa på morgonen, det var riktigt riktigt skönt!
 
Nu ska jag byta om från mina svettiga kläder och städa upp mitt rum så jag hinner åka ner till stan innan det stänger, har hittat lite saker jag vill prova och eventuellt köpa, nu! 
 
Talk to you later, xoxo

4 weeks

Instagram de senaste veckorna, vill ni följa mig så heter jag så enkelt som "emmagester".

 
Jag har en vana att alltid kolla i våran brevlåda när jag går förbi den.
Jag ska färga håret rosa i sommar, kanske inte permanent färg men rosa ska det bli iallafall.
Jag har fobi för majsburkar.
Katter är det underbaraste djuret som finns och jag smälter varje gång jag ser en, ska lätt ha 20 katter när jag blir äldre.
Jag tål inte röda byxor, ägde dock själv ett par i 5an...
Det finns väldigt mycket saker som jag BEHÖVER köpa, men jag köper annat istället.
Jag vill till Bråvalla-festivalen i sommar så startar nu mitt nya projekt "övertala mamma och pappa om att få tillåtelse".

nastygal

varje gång jag går in på deras hemsida hoppar mitt hjärta upp i halsen. Deras kläder är bokstavligt talat 2die4. Detta är mina nya favoriter, ska verklgien försöka att beställa hem något utav det. Behöver nya kläder, det var längesedan jag köpte kläder nu och det märker jag med de klädproblemen jag har på mornarna. Åtgärda? ja tack. Köpa dessa kläder? ja tack. (har jag råd? nej...)

sökes

/bilderna hittade jag här och här/
Något som jag verkligen är i behov av just nu är en ny vårjacka, har siktat in mig på flera olika denna våren men tror ändå att en levi's oversize jeansjacka är den som ligger högst upp på listan. Min fråga till er är om det är någon som har något sådant till salu eller vet någon som säljer? Tänk er att jag vanligtvis är storlek S och så ska den vara oversize, vet inte själv riktigt vilken storlek det är jag ska ha då men M eller stor S. Skulle vara väldigt tacksam om någon vänlig själ skulle vilja slänga in en kommentar!!  (ps, jag kollar ständigt tradera så det är ett förslag ni inte behöver ge)
 
TACK PÅ FÖRHAND, KRAM!

shake it out

// tröja från Kappahl / byxor och skärp från GinaTricot / Dr Martens //
 
Det var blandat sol och moln idag och tro det eller ej så var jag ute och tog bilderna när det var som klarast på himlen, men vad gör jag? Stället mig i skuggan. Idiot Emma!

candy mint

Köpte mig lite nya nagellack härom dagen, bland annat detta från GinaTricot som kallas "candy mint". Tyckte det var en superfin färg som blev otroligt fin på naglarna. Skönt att äntligen ha lite användbara nagellack igen, har så ont om fina färger!
 

close-ups


RSS 2.0