det är bara sån jag är

försöker ta lite söta bilder på mig själv när jag sitter här i mjukiskläder framför datorn med en bulle på huvudet men slutar alltid likadant. Drar igång med dom konstiga effekterna eller gör konstiga miner... Det är bara sån jag är!
 
Förövrigt idag så har jag fått för mig att prova en sak som jag såg på youtube. Det var en tjej som gjorde en "pormaskmask" (ansiktsmask mot pormaskar) gjord av äggvita och toalettpapper, "vad i helvete är det här?" tänker väl ni nu. Iallafall så vispade man äggvitan lite lätt, kletade ut det i ansiktet och satte fast toapapper på det, efter ca 15 min stelnade det och när man drog av den så skulle då pormaskar följa med men riktigt så bra var det ju inte. kan säga att det faktiskt var som vilken ansiktsmask som helst, eller pormaskplåster osv... Brukar sådant vanligvis funka för er så är väl detta värt att prova... men på mig funkade det inte, förutom att jag fick OERHÖRT len hud efteråt! Kan inte sluta smeka mitt ansikte nu! 

everything you do is super f*cking cute and I can't stand it.

 

welcome to my crib

såhär ser min klädstång ut i mitt rum just nu, brukar köra på att byta kläder efter årstid och lite vad som ser snyggt ut framme såklart! Nu är det mycket stickat och höstiga färger. 
 
Funderar på att dra igång en frågestund här på bloggen men vill först veta om det är något som skulle uppskattas? Jag menar, det har ändå kommit en hel del nya människor hit senaste månaden och ni vet kanske inte lika mycket om mig som dem som följt mig längre om man säger så. Så svara på denna enkla fråga: SKA JAG HA EN FRÅGESTUND? 

Ida

 
älskar denna bilden i svartvit, fina vän 

OBEY

Köpte denna kepsen igår på marknaden, WOHO! I'm lovin' it.

I know a place where no one cries, not in my castle on as cloud.


det funkar inte att ladda upp bilder

Har försökt hela morgonen att ladda upp bilder på bloggen, delvis på min nya keps men även andra saker. Det funkar inte! Jag vet inte om det bara är min data som strular eller om andra blogg.se-användare har samma problem. Har ni också problem när ni ska ladda upp bilder på bloggen? 
 
Hur som haver så kommer väl bilderna så småningom, tills dess får ni ha det så bra, trevlig helg gott folk!
 


Insåg nu att jag inte kan se några bilder alls, varken i mina gamla inlägg, i mitt arkiv eller på andras bloggar. Snälla säg att jag inte är den enda med problem för det här drives me crazy! Kan ni se bilderna i mina andra inlägg?

höstinspiration en fredagkväll

Så mysigt, älskar stora grovstickade, oversize tröjor, gärna höstiga färger och fula mönster, mums! På hösten är detta vad jag vill bo i. HUr mysigt som helst. Måste köpa fler stickade tröjor... samtliga bilder kommer från weheartit.
 

Love your life


I skolan

Hej på er! Sitter just nu i cafeterian i skolan och bara slöar. Fick komma till skolan klockan 8 på grund av skolfotgrafering när jag egentligen börjar 9.45. Tror jag hade uppskattat en sovmorgon som start efter två dagar hemma från skolan. Men men, varför klaga? ;) Efter fotograferingen fick jag en håltimma på en och en halv timma innan jag begav mig mot, så kallade, tåget (ett ställe där vi har musik osv..) för att sjunga i en timma. Nu sitter jag här och har suttit här ett tag nu, mina vänner är osociala och jag hatar att vänta. Nästa lektion börjar 13.30, håller på en timma, SEN SLUTAR JAG, WOHO!
 
Hur har ni det på jobbet/i skolan/på dagis? Vad är det för människor som läser min blogg? Skulle vara kul att veta, comment beloooow! ÅLDER??
Själv fyller 16 på onsdag nästa vecka! Bom bom bom, några kanske redan visste det, beror väl på hur länge ni följt min blogg ;) 

east coast, west coast, do go now, all the way across like a unibrown


Cravings by IC

OH GOD! hittade en rätt så nystartad webshop för bara en liten stund sen och kan säga att jag skulle vilja ha precis vartenda litet smycke därifrån, otroligt underbara! Funderar på att beställa något nu när man både får 3 tunna ringar + 3 gåvor med skickat, ÄVEN 10% rabatt. Utöver det är det rätt bra priser och vissa av dom redan nersatta. Ja jo men jag kan väl säga att det är värt att ta sig en titt iallafall, denna tjejen kommer ju gå långt med det här! Webshopen heter cravingsbyic.se, klicka på bilden för att komma till sidan!

Vinn ett presentkort av värdet 350:-


ordered

Haha, det där med att inte köpa någonting går väl sådär. Det är ju så otroligt underbart att köpa saker, jag köper lycka! Fyndade dessa saker på KanDee häromdagen. Behöver verkligen en ny tygkasse, och 5 tunna ringar för endast 29:-, går ju inte att låta bli! Passade på nu i helgen när det var fri frakt. Nu kan jag inte vänta tills detta kommer hem till mig, alltid lika roligt när man får ett paket i brevlådan. 

hemmadag

Hemma från skolan idag. Vaknade en halvtimma efter att vi börjat och mådde inte så vidare bra så fadern min fick ringa och sjukanmäla mig. Hoppas på att jag känner mig pigg och kry imorgon eller iallafall på torsdag då vi har skolfotografering och andra spännande grejer. Nu ska jag ta och äta lite hemmagjord glass (om det finns någon kvar) och mysa ner mig till en mysig film. Hoppas ni andra har det bra i skolan och att ni får en finfiner dag, kram!

Autumn, you gorgeous season.

gillarhurtydligtmanserminfejkadeoskarphet... lolbordeläggamertidåtphotoshopdelen...

dagens outfit genom mobilen

allmänt söt och oseriös sådär på väg till bussen i morse. skoltiderna var inte med mig och ljuset idag så fick bli så enkelt som såhär. Körde på min fina nya kofta från Carlings tillsammans med vita jeans och ett vitt linne, simple as that! Vill än en gång upplysa er om att följa min nya instagram, för dubbelt så mycket uppdatering om ni är intresserade av mitt liv, haha. Ni hittar mig som emmagester.

autumn


wearing shorts on a sunday


Köpa mina egna födelsedagspresenter

Åh, det bästa med att inte vara ett litet barn är nog att man kan gå med och välja sina födelsedagspresenter istället för att vara ledsen så fort man råkar få reda på vad man ska få. Är det inte någon som håller med mig? Fyller år om mindre än 2 veckor nu och var idag i stan med modern min och fick peka ut exakt vad jag ville ha, bättre än så blir det inte! Nu är det väl bara att öva på den klassiska överaskade minen så inte allting är för uppenbart när jag senare öppnar paketen, mohehe. 

Resten av dagen blir nog att bara ta det lugnt, får se, KANSKE åker och tränar ikväll om jag orkar. Men för tillfället så är huvudet alldeles för tungt för att orka med något mer. nu blir detta ett sånt där tråkigt bildlöst inlägg men har inget intressant att visa idag, lovar dock att försöka förbättra mig då det gäller bilder i inläggen... börjar bli rätt tråkigt här. TACK FÖR MIG // xoxo

tillskott i höstgarderoben

Jag hade lovat mig själv att inte köpa nånting på 2 månader då dessa månadspengar gick åt till ett årskort på gymmet men ack nej, denna underbara tröja fick mig att vika undan! 399:- på Carlings. Nöjdare kan man inte bli.

stilspaning - vinröd/lila

// Linnen - KanDee, Stickad tröja - H&M, Byxor - GinaTricot, Skjorta - Carlings, Collagetröja - Asos //

Mot kulturskolan

hemma i några minuter, strax beger jag mig mot kulturskolan för denna veckans sånglektion, woop woop! hoppas verkligen att jag får lära mig en annan låt i läxa snart, det känns som om jag just nu får lära mig sjunga opera, mindre woop i det.... Aja, jag skall icke klaga då jag förbättrar min sång gratis, tjoho! tjobidoo, vi hörs senare //xoxo
 

Ny instagram!

Hey folks! vill börja med att säga att jag skaffat en ny instagram, för att skaka av mig alla pedofil gubbar som följer mig, känns bra! iallafall, jag heter emmagester på denna precis som jag gjorde med förra (jag bytte den gamla för att få ha kvar namnet). Så ni som känner för att följa mig hittar mig under det namnet! Min gamla heter just nu emmageester (sprödande fantasi).

studds and skulls



// blus-JC, jeans-dr denim, scarf-strömstad, nitbh-min kompis (diy) //

dumma höst

här kommer jag och bara: Yey nu ska jag ta lite outfitbilder!
och då kommer årstiden och bara: Haha i helvete att du ska, nu lägger vi på lite mörker här så att bilderna inte blir bra!
 
Så känns det just nu, på grund av att jag slutar typ 5 två dagar i veckan, inkl idag så kan jag inte alltid ta outfitbilder... Iallafall, tänkte mig så här, jag får helt enkelt dra på mig hela veckans outfits innan veckan börjar så jag har färdiga bilder för varje dag, tadaaa problem solved? ;) Haha nej men oj vad jag är flummig just nu......... Får se om det kommer någon outfitbild snart eller om min blogg får för sig att ruttna tillsammans med alla blommor och gröna blad.
 
Ha det bäst, flodhäst!

Tyck till!



HEELLLOUU! Har ju på senaste tiden haft 2 smyckestävlingar och jag tänkte bara fråga er vad ni tycker om detta? Jag tycker själv att det är väldigt kul att hålla i tävlingar och det är ju sällan kompliserade saker man behöver göra för att vara med. Min fråga till er: Vill ni att jag ska fortsätta med smyckestävlingar? Ska jag försöka fixa tävlingar där man kan vinna annat än smycken? Osv! Tyck till i en kommentar, det uppskattas verkligen!! och nu har jag en känsla på mig att jag kommer få typ max en kommentar... men ni som läser min blogg dagligen, ni som gillar tävlingar över huvud taget, tyck till! Eller ni som inte gillar tävlingar, säg till om det stör bloggen (?).
 
TACK PÅ FÖRHAND! xoxo

bara göra ingenting


Ligga i sängen, sitta vid datan, bara slappa. Hatar egentligen sådana här dagar... så trist! Får väl ta tag i Naturkunskapsboken och plugga inför provet på onsdag och får jag tid över efter det får jag väl dra fram matteboken och plugga ikapp mig lite. Ska antagligen dra och träna ikväll också, och städa mitt rum... mycket som ska göras, ändå känns det som om det inte finns något att göra... HATE IT!

studded bra



Dansar idag runt i denna fina nitade bh som tyvärr tillhör min fina vännina. Det är en helt vanlig svart bh (egentligen bikinitopp) som hon och hennes syster hjälptes åt att sätta på nitar på. Supersnygg! Tog tillfället i akt och lånade denna av henne och får väl se när hon får tillbaka den, mohaha. Har en egen helt simpel svart bh som jag planerat att nita själv om jag inte får för mig att köpa en färdig, vi får se hur jag gör med detta. Men det jag vill upplysa om är att man inte behöver köpa en färdig då det blir lika snyggt att göra en själv. Har man en simpel svart bh kan man ta nitar från exempelvis ett gammalt nitskärp som aldrig kommer till användning eller så köper man nitar lite smidigt och enkelt från Ebay som jag hade tänkt göra (självklart finns det nitar i välsorterade pärlbutiker men det blir billigare från Ebay... hehe).  Allt för mig //xoxo

5 saker ni inte visste om MIG!

jag sjunger när jag är ute och går, inte alltid mitt smartaste val då jag ofta på grund av detta skämt ut mig själv.
när jag har pms gör jag saker jag inte borde, sist drog jag ut varenda klädlåda i min garderob, vilket jag ångrade efteråt när jag var tvungen att städa upp det.
jag är ALLTID hungrig.
jag får panik att jag inte har photoshop eller något annat redigeringsprogram på min nya dator.
jag älskar när mitt rum är städat, men det är det sällan.

God morgon



på schemat idag står mys, så ska nog få någon snäll förälder att köpa en ben&jerry så kan jag sitta här i min ensamhet och kolla på film, det ska jag göra! Puss och kram godingar, jobbar fortfarande på att komma igång med den nya datorn osv, hoppas ni står ut!

Och vinnaren är...

... Josefine! Stort grattis till vinsten, maila mig din adress och kontaktuppgifter och ditt pris skickas snarast hem till dig!
 
Tusen tack till er alla som deltog

när läraren inte ser, mohaha


got to love the dubbelhaka på sista bilden.

Waits for the snap when suddenly it all starts to make sense


gårdagen


igår efter skolan gick jag direkt till Folkan här i Borås där jag spenderade tiden tills klockan slog halv 11 på kvällen. Jag tillsammans med resten av kulturskolans kör skulle uppträda på miljögalan, där bland annat Caroline af Ugglas och Christer Fuglesang var med och pratade och sjöng! Riktigt kul, en aning drygt mellan allt väntandem jag menar, vi tränade mellan 4 och 5 och skulle inte uppträda förens 9, ändå fick vi inte åka hem? :o Satt där och pluggade men det blev ju rätt långtråkigt efter ett tag... hur som helst, det var kul! Efteråt fick vi varsinn finer solros som nu står och skiner på bordet i vårat vardags rum.

sista chansen!

Imorgon avslutas tävlingen om ett valfritt smycke från rosaprickar.se så skynda er att anmäla er för en chans till vinst!
Jag vet att om jag hade vunnit hade jag valt detta smycket.
 
klicka HÄR för att komma till tävlingen!

Bytt till MacBook Pro!

Fick idag i skolan min efterlängtade MacBook Pro! Och ja, jag fick den av skolan, precis som alla andra elever som går i gymnasie som tillhör Borås kommun. Vi har den lånad under de tre åren på gymnasiet, sista året kan man välja att antingen köpa ut den för en rimlig summa eller lämna tillbaka den (jag kommer antagligen att köpa ut min om jag inte känner för att köpa en ny dator). Hur som helst, det kommer ta ett tag innan jag fixar över behövande filer och program till denna dator så ni får ursäkta mig om det är väldigt bildlöst och trist de kommande dagar, sen vet jag inte om det kan få för sig att lösa sig imorgon, isåfall ska jag börja fixa mer dagens outfits och sånt där roligt, SNARAST!
 
Hoppas ni står ut med min otroligt tråkiga blogg för tillfället!  // xoxo

sommaroutfits

Då min blogglust ligger på noll och inspirationen är totalt väck idag så kör jag på lite återblickar på sommarens outfits!

Jag & Felicia - Dream (cover, dahh)


Anmäl er då?

haha här kommer jag och drar igång en primafin tävling och ingen anmäler sig? SKÄRPNING! nej men inte mycket som ska göras, bara länka smycket du skulle vilja ha i kommentarsfältet till tävlinginlägget så är du med, däremot om du vill ha större chans till vinst kan du även följa mig på bloglovin eller skriva ett inlägg om tävlingen på din blogg, men det är inte obligatoriskt och det är därför inte speciellt ansträngande att anmäla sig. SÅ KOM IGEN NU GODINGAR! Klicka HÄR för att komma till tävlingen!!

instagram

ett tag sedan jag la upp instagrambilder nu så i brist på annat och i väntan på att min video ska sparas så är det det jag bjuder på! :) xoxo

Det bästa med hösten.



ALLA DESSA MYSIGA KLÄDER! Kan ju inte ens försöka påstå att jag inte älskar alla dessa stickade kläder man proppar på sig under hösten, de är ju för j*vla underbara!

10 onödiga fakta



Haha jag älskar sånt här, vi får väl se om ni också gör det! ;)

1. En giraffs tunga är ca 50 cm för att den ska kunna rengöra ögonen med den.
2. Om du tar på din tunga när du gäspar slutar du gäspa.
3. Över 1000 fåglar dör varje år pga krockar mot fönsterrutor.
4. 22% av alla kvinnor väljer underkläder ut efter humör.
5. Adolf Hitler hade bara en testikel.
6. Mobiltelefoner har mer bakterier på sig än en offentlig toalettsits. 
7. Studier har visat att om man änvänder sarkasm kan man märkvärt höja sitt IQ.
8. Hur hårt man än anstränger sig kan man aldrig komma ihåg hur en dröm börjar.
9. För mycket läxor kan orsaka deprission, stress och t o m lägre betyg.
10. I snitt säger en kvinna 7000 ord om dagen medans en kille endast säger 2000.
 
 
glöm inte att anmäla er till tävlingen i samarbete med rosaprickar {här}

bloppis

drar igång med en bloppis nu. har tänkt göra det väldigt länge, försöka få sålt kläder jag aldrig använder. för att komma till min precis påbörjade bloppis så går du in på http://emmagester.blogg.se/bloppis (smart va?).

5 saker


// bild tagen av Karolina Arvidsson //
 
för 1 år sedan fotade jag smycken för företaget rosaprickar.se (som jag nu även håller en tävling med).
jag har gått från att vara tjejen med sämst till bäst självförtroende.
jag har fobi för majsburkar då jag för ett x antal år sedan skar mig på locket, har fortfarande ett ärr på tummen och har inte öppnat en majsburk sen dess.
jag säger att jag har dåligt lokalsinne för att folk ska ha låga förhoppningar om mig och sedan bli jätteimponerade när jag hittar någonstans.
jag är bra på att förfina sanningen, hehe, förvränger ofta mina storys och gör dom mer intressanta för varje gång jag berättar dom....

Tävling - Rosa Prickar

Drar nu igång ännu en tävling där man kan vinna ett valfritt smycke från rosaprickar.se för max 100:- vilket är rätt mycket att välja mellan då rosaprickar är en sida med väldigt bra priser för övrigt! 
 
För att vara med i tävlingen ska du:
- Gå in på rosaprickar.se och hitta det smycke du skulle vilja ha.
- Kommentera detta inlägg att du är med och tävlar, samt länkar smycket du vill vinna.
 
För större chans till vinst:
- Följ mig via bloglovin och skriv vilket nummer du blev.
- Skriv om tävlingen i din blogg och länka inlägget i din kommentar.
 
Tävlingen avslutas den 14 september!
 
Och till er som inte vill vara med och tävla så tänkte jag säga att rosaprickar nu erbjuder er 20% rabatt om ni skriver in koden "emma" när ni köper era smycken (gäller hela september), köper ni även för över 100:- så blir frakten gratis. TA EN TITT!
 
Jag är med i en utlottning av en goodiebag från rosaprickar.

Felicia


Det är hos denna tösen jag har befunnit mig hos i helgen. Vi har haft så fruktansvärt roligt, mycket skratt, sång, konstigheter och filmmys. 

YOLO?

 

Vinnaren av tävlingen om ett valfritt smycke från divinebyjohanna blev....

...HARLEY!
Stort grattis till vinsten, jag vill att du skickar mig din adress, postnummer, ort osv så du så snabbt som möjligt kan få hem din vinst via posten. Jag har mailat dig och svararar du inte inom 5 dagar går vinsten över till någon annan. 
 
Tusen tack till er alla som har varit med och deltagit. Bättre lycka nästa gång!

RSS 2.0