inspiration | modebloggar

// imfancy, fashionbyelin, thefashiontist, lillalie, shopalicious, msvintagevirgin, lisaplace, lehappy, idavendela //

Kommentarer
Postat av: Fatima

sv: Omg Tack tack tack. Haha, känner att jag såå inte passar in i detdär collaget med massa coolbloggerskor, men tack så mycket fina du ♥/Haha, ta titanium, den är fin. Dessutom är jag jordens största kentnörd så jag gillar inte kentcovers. Inte för att de är dåliga, jag har hört många bra. Det är bara det att Kent är bäst. Haha x) Kent är min religoon!!/Tackar ;) Haha jag trodde med att du var 17-18 först ;$ , , Haha! Du ser inte ut som 96a, för det är du va?

Intelligenta ord, haha ^_^ Ännu en motsats,det får jag ofta höra när jag skriver i skolan med, att jag måste använda mer intelligenta ord. Men jag ligger i ganska hög nivå i både SV&ENG så de förväntar sig att man ska skriva som en diplomat. !!!BORING!!!! haha!/Haha jag villjagvilljagvill komma in. Singapore liksom. SINGAPORE! Min drömstad, får flyga A380 hem på loven, underbart vackert, varmt varenda jävla dag på året. Singapore♥♥♥♥♥♥ Haha!

Men jag vet inte, jag tvivlar på att jag kommer in. Jag vet inte heller hur gött jag kommer kunna leva för pappa är lite sån "Du får fråga mig om du vill ha pengar" men är det något jag inte kan så är det fråga om pengar! Haha! Men vafan, sålänge jag får bo i Singapore så är jag lycklig som in i helvete :3Åh gud vad roligt 8'D!!! Grattis ;*

2012-04-09 @ 14:48:44
URL: http://thefashiontist.blogg.se/
Postat av: Anonym

Snyggt kollage tjejen! ;)

2012-04-09 @ 21:51:24
URL: http://shopalicious.blogg.se/
Postat av: matina

Snyggt kollage :D Och riktigt fin blogg :)

2012-04-10 @ 12:25:25
URL: http://justmatina.devote.se
Postat av: Fatima

sv: Inte en han, ett band 8D haha! Jag var besviken på 999. Jag är mer för deras äldre låtar, lawl. Haha!Jo jag är också miniplutt och min skolsköterska säger att jag antagligen inte kommer växa nå mer då jag inte växt de senaste 2 åren. . bara någon millimeter. Jag var väldigt långt för mig ålder innan men nu är jag bland de kortare i klassen ;) haha!Haha, slöa i skolan? Noway. Det är bara mycket att göra med ett företag vid sidan om. . . men jag är noggrann med skolan kan jag lova ;) Eller ja, kallas väl med andra ord för brutal prestationsångest också. haha!

2012-04-11 @ 17:32:26
URL: http://thefashiontist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0